• ЗАШТИТНИ КОНДУРИ

  Sold By: WelStore

  Код: TSP202S1P.40

  2.АНТИ СТАТИЧКИ
  3.АНТИ-ВИБРАЦИЈА
  4.КОЖА

  БР: 40 / Код: TSP202S1P.40
  БР: 41 / Код: TSP202S1P.41
  БР: 42 / Код: TSP202S1P.42
  БР: 43 / Код: TSP202S1P.43
  БР: 44 / Код: TSP202S1P.44
  БР: 45 / Код: TSP202S1P.45
  БР: 46 / Код: TSP202S1P.46

 • ЗАШТИТНИ КОНДУРИ

  Sold By: WelStore

  Код: TSP203S1P.39

  2.АНТИ СТАТИЧКИ
  3.АНТИ-ВИБРАЦИЈА
  4.ПРЕВРТЕНА КОЖА

  БР: 39 / Код: TSP203S1P.39
  БР: 40 / Код: TSP203S1P.40
  БР: 41 / Код: TSP203S1P.41
  БР: 42 / Код: TSP203S1P.42
  БР: 43 / Код: TSP203S1P.43
  БР: 44 / Код: TSP203S1P.44
  БР: 45 / Код: TSP203S1P.45

 • Заштитни чевли

  Sold By: WelStore

  Код: TSP201SB.39

  Код: TSP201SB.40 – ГОЛЕМИНА: 40
  Код: TSP201SB.41 – ГОЛЕМИНА: 41
  Код: TSP201SB.42 – ГОЛЕМИНА: 42
  Код: TSP201SB.43 – ГОЛЕМИНА: 43
  Код: TSP201SB.44 – ГОЛЕМИНА: 44
  Код: TSP201SB.45 – ГОЛЕМИНА: 45
  Код: TSP201SB.46 – ГОЛЕМИНА: 46

  Челична капа
  Анти статичка изолација
  Анти вибрација
  Превртена кожа

 • Заштитни чевли

  Sold By: WelStore

  Код: TSP201SB.40
  Големина: 40
  Големина: 41
  Големина: 42
  Големина: 43
  Големина: 44
  Големина: 45
  Големина: 46

  Категорија на заштитни обувки:
  СБ: метална капа
  Поделена кожа горна
  Пу гума со дупла густина

 • Заштитни чевли

  Sold By: WelStore

  Код: TSP203S1P.40
  големина: 40
  големина: 41

  Категорија на заштитни обувки:
  S1P: метално капаче на пети + мидизол + анти-статички + анти-вибрации
  со Систем за поддршка
  Поделена кожа горна
  Pu гума со двојна густина

 • Заштитни чевли

  Sold By: WelStore

  Код: TSP203S1P.44
  големина: 44
  големина: 45

  Категорија на заштитни обувки:
  S1P: метално капаче на пети + мидизол + анти-статички + анти-вибрации
  со Систем за поддршка
  Поделена кожа горна
  Pu гума со двојна густина

 • Чизми

  Sold By: WelStore

  Код: TSP302L.40
  големина: 40
  големина: 41
  големина: 42
  големина: 43
  големина: 44
  големина: 45
  големина: 46

  Материјал: 100% нов PVC
  висина: 37см
  висока отпорност на нафта, киселина, алкална
  100% водоотпорени
  Сјајно лице
  Спакувани во торба

  Sold By: WelStore

  Чизми

  ден
 • Чизми заштитни

  Sold By: WelStore

  Код: TSP302LBG.41
  големина: 41
  големина: 42
  големина: 43
  големина: 44
  големина: 45
  големина: 46

  Богородица ПВЦ / нитрилен материјал
  висина: 37см
  Ниво на нафта, киселина, алкална отпорност
  100% водоотпорен
  Спакувано во торба

 • Чизми заштитни

  Sold By: WelStore

  Код: TSP302SB.41
  Големина: 41
  Големина: 42
  Големина: 43
  Големина: 44
  Големина: 45
  Големина: 46

  СБ: метална капа
  Материјал: ПВЦ / нитрилен материјал
  висина: 40см
  Ниво на нафта, киселина, алкална отпорност
  100% водоотпорен
  Спакувано vo торба

 • Чизми кратки

  Sold By: WelStore

  Код: TSP303L.40
  големина: 40
  големина: 41
  големина: 42
  големина: 43
  големина: 44
  големина: 45
  големина: 46

  Материјал: 100% нов PVC
  висина: 20см
  висока отпорност на нафта, киселина, алкална
  100% водоотпорени
  Сјајно лице
  Спакувани во торба

  Sold By: WelStore

  Чизми кратки

  ден

Main Menu