• кондензациска сушара со топлотна пумпа DA83IL/I

  Sold By: WelStore

  10 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Капацитет на сушење: 1-8 kg

  Двојно струење на воздухот (TwinAir)

  Оветлување на барабанот: Да

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  14 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, микс, микс за пеглање, Освежување со јони (IonRefresh)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Освежување со јони (IonRefresh)

  Поставување на новото на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Refresh функција (за освежување)

  Начин на сушење

  Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Барабан од не’рѓосувачки челик

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 176,5 kWh

  Херметички затворен апарат: Да

  Тип на фреон: R134A

  Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP

  Количество плин: 0,34 kg

  Количина изразена во еквивалент CO2: 0,49 t

  Производот содржи еколошки плин: Да

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 51,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 53,6 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,6 W

  Приклучна моќ: 700 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729363

  EAN Код: 3838782067679

  865 ден
 • Машина за перење WHP62ES

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 6 kg

  Волумен на барабанот: 43 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 8.800 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 153 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737929

  EAN Код: 3838782474187

  265 ден
 • Машина за перење WHP74ES

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 43 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 8.780 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737928

  EAN Код: 3838782474163

  315 ден
 • Машина за перење WHP82ES НОВО! STEAMTECH ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 8 kg

  Волумен на барабанот: 57 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.460 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 187 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 65,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 64 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737927

  EAN Код: 3838782474156

  354 ден
 • Машина за перење WP703

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729290

  EAN Код: 3838782066740

  344 ден
 • Машина за перење WP7Y3

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729372

  EAN Код: 3838782102547

  322 ден
 • Машина за перење и сушење WD10514

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A

  Капацитет за перење: 10 kg

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Инвертер PowerDrive мотор

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 10 kg

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Полнење: Врата на предната страна

  Волумен на барабанот: 68 l

  Агол на отвoрање на вратата: 140 °

  Ладна вода

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Регулирање на температурата

  Ладно перење: Копче

  Звучен сигнал

  16 програми

  Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Микс програма, Фармерки

  Специјални програми: Детска облека / Антиалергиска програма за синтетика / QuickWash 15 мин.

  Брзо сушење

  Предперење

  Можност за перење без центрифуга

  Регулирање на температурата

  Одложен старт

  Брзо сушење

  Пумпа СТОП

  Звучен сигнал

  Електричен

  Заштита од прелевање

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Заклучување на врата: Електронско

  Када од Carbotech

  Годишна потрошувачка на вода: 14.000 l

  Ниво на бучност при перење: 56 dB(A)re1pW

  Бучност: 63 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 71 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 84,5 × 66 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 89 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 74 kg

  Бруто тежина на апаратот: 80 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734401

  EAN Код: 3838782328527

  787 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DE7B

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 41,8 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729317

  EAN Код: 3838782066900

  387 ден452 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DE8B

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 1-8 kg

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 560,7 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 41,8 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729356

  EAN Код: 3838782067631

  413 ден492 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DP7B

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 40 kg

  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729316

  EAN Код: 3838782066894

  366 ден413 ден

Main Menu