• Вградна компактна рерна на пареа BCS598S24X

  Sold By: WelStore

  Superior линија

  Енергетска класа: A+

  Боја: Инокс

  Боја на рачката: Инокс

  Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло

  Компактна рерна на пареа – 50 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 50 l

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

  ProCook

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Автоматско потпекување (AutoRoast)
  Чистење со AquaClean функција
  Ниско ниво на пареа
  Средно ниво на пареа
  Големо ниво на пареа
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Еко функција

  Печење во чекори (STEPBake)

  Дехидратација

  Бавно готвење (SlowBake)

  Функција Јогурт

  Автоматски програми

  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Чиста пареа без капка вода (PureSteam)

  Рамномерна дистрибуција на пареа (MultiSteam 360°)

  Рамномерно печење (MultiFlow 360°)

  Отстранување на бигор (Decalcination)

  SousVide

  OpenView

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  Длабока емајлирана тава

  1 перфорирана тава за готвење на пареа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Сонда за месо (MeatProbe)

  Телескопски водилки на едно ниво со целосно извлекување

  Сад за вода: 1,3 l

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Тројно застаклена врата на рерната со двоен дефлектор (UltraCoolDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,62 kWh (вентилаторска), 0,82 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.200 W

  Приклучна моќ-струја: 2,9 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 54,1 × 68 cm

  Мерки за вградување: 56 × 45 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 35 kg

  Бруто тежина на апаратот: 39,3 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 2.900 W

  Код: 730133

  EAN Код: 3838782093623

  1.042 ден
 • Вградна рерна BO717ORAB

  Sold By: WelStore

  Gorenje by Ora-Ito 2

  Енергетска класа: А

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Инокс

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 30,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 32,9 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 732507

  EAN Код: 3838782166105

  393 ден
 • Вградна рерна BO717ORAW

  Sold By: WelStore

  Gorenje by Ora-Ito 2

  Енергетска класа: А

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 30,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 32,9 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 732508

  EAN Код: 3838782166518

  393 ден
 • Вградна рерна BO737E114B

  Sold By: WelStore

  Essential линија

  Енергетска класа: А

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Сива металик

  Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  IconLED

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Класична шарка на вратата

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 29,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 735937

  EAN Код: 3838782409820

  295 ден334 ден
  Sold By: WelStore

  Вградна рерна BO737E114B

  295 ден334 ден
 • Вградна рерна BO747A33XG

  Sold By: WelStore

  Advanced линија

  Енергетска класа: A+

  Боја: Инокс

  Боја на рачката: Инокс

  Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  IconTouch

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Еко функција
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Телескопски водилки на 2 нивоа со делумно извлекување

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Каталитички филтер за вентилаторот

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 33,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 35,8 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 731937

  EAN Код: 383878215356

  440 ден
 • Вградна рерна BO74SYB

  Sold By: WelStore

  Gorenje Simplicity Collection 2.1

  Енергетска класа: A+

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Црна

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Механички часовник за исклучување

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција

  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 29,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,6 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 733219

  EAN Код: 3838782176838

  393 ден
 • Вградна рерна BO74SYW

  Sold By: WelStore

  Gorenje Simplicity Collection 2.1

  Енергетска класа: A+

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Механички часовник за исклучување

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција

  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 29,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,2 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 733218

  EAN Код: 3838782176821

  393 ден
 • Вградна рерна BO7530CLI

  Sold By: WelStore

  Classico

  Енергетска класа: А

  Боја: Слонова коска

  Боја на рачката: Боја на рачката златна

  Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

  Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Горен и долен грејач со вентилатор
  Инфра грејач
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Класична шарка на вратата

  Осветлување

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 2,7 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 29,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 2.700 W

  Код: 732969

  EAN Код: 3838782322112

  374 ден
 • Вградна рерна BO758A23BG

  Sold By: WelStore

  Advanced линија

  Енергетска класа: A+

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Црна

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch)

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Автоматско потпекување (AutoRoast)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Еко функција
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 33,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 35,7 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 735169

  EAN Код: 3838782381751

  560 ден
 • Вградна рерна BO758ORAW

  Sold By: WelStore

  Gorenje by Ora-Ito 2

  Енергетска класа: A+

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch)

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Автоматско потпекување (AutoRoast)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Еко функција
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Сонда за месо (MeatProbe)

  Телескопски водилки на 3 нивоа со делумно извлекување

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Тројно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CoolDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Каталитичка задна плоча

  Каталитички филтер за вентилаторот

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 35,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 37,3 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 731932

  EAN Код: 3838782153518

  708 ден
 • Вградна рерна BOS737E13X

  Sold By: WelStore

  Essential линија

  Енергетска класа: А

  Боја: Инокс

  Боја на рачката: Инокс

  Материјал на управувачката плоча: Инокс

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  IconLED

  Начини на загревање:
  Инфра грејач
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Долен и горен грејач со опција за пареа
  Долен грејач со кружен грејач и опција за пареа
  Кружен грејач со опција за пареа
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Каталитички филтер за вентилаторот

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 30,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 32,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 736641

  EAN Код: 3838782433917

  315 ден354 ден
  Sold By: WelStore

  Вградна рерна BOS737E13X

  315 ден354 ден
 • Вертикален замрзнувач F6245W

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: А

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Врата: Метална врата

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Прилагодливи ногарки: 2

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 238 / 208 l

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 h

  Механичко управување

  Рачно одмрзнување

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Осветлување на замрзнувачот: Стандардно – на врата

  Дел за складирање: 4 корпи

  Простор за замрзнување: 2 врати

  Број на акумулатори за ладење: 2

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,91 kWh

  Бучност: 42 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 55 kg

  Бруто тежина на апаратот: 57,5 kg

  Приклучна моќ: 110 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363654

  EAN Код: 3838942768026

  383 ден

Main Menu