• TRAVEL SET HTS03BG

  Sold By: WelStore

  Moжност за закачување

  На преклоп

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 72 mm

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Број на температурни нивоа: 2

  Заклучување

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Бучност: 71,5 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220…240 V

  Димензии (ШxВxД): 13,5 × 23 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 9,5 × 25,6 × 16,2 cm

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Код: 731957

  EAN Код: 3838782154058

  40 ден
  Sold By: WelStore

  TRAVEL SET HTS03BG

  40 ден
 • Вага OT150LBW

  Sold By: WelStore

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 30,2 × 30,2 × 2,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 32,6 × 4,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 731716

  EAN Код: 3838782149443

  35 ден
  Sold By: WelStore

  Вага OT150LBW

  35 ден
 • Овлажнувач на воздух H45W

  Sold By: WelStore

  Подобрена влажност во просторијата

  Капацитет на резервоарот: 4,5 l

  Ultra sonic технологија

  Пареа: Ладна пареа

  Модерен дизајн

  Бела

  Површина: 20 m²

  Куќиште: Пластично

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 17 × 35 × 17 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,2 × 39 × 22,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 23 W

  Код: 737211

  EAN Код: 3838782452017

  57 ден
 • Овлажнувач на воздух H50W

  Sold By: WelStore

  Подобрена влажност во просторијата

  Подобрен квалитет на воздухот

  Капацитет на резервоарот: 5 l

  Ultra sonic технологија

  Антибактериски филтер

  Пареа: Ладна пареа

  Модерен дизајн

  Мерач на влажноста во просторијата

  Контрола на влажност: 40-70

  Логично управување (Smart control)

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Бела

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Површина: 20 m²

  Куќиште: Пластично

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 17 × 38,7 × 17 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 42,7 × 21,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,1 kg

  Приклучна моќ: 26 W

  Код: 737865

  EAN Код: 3838782471056

  98 ден
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D16M

  Sold By: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 16 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 29 m2

  Максимална употребна површина: 44 m2

  Номинален напон: 2 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg

  Приклучна моќ: 430 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734859

  EAN Код: 3838782342288

  261 ден
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M

  Sold By: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 20 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 37 m2

  Максимална употребна површина: 52 m2

  Номинален напон: 2,1 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

  Приклучна моќ: 440 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734860

  EAN Код: 3838782342295

  281 ден
 • Паметна правосмукалка

  Sold By: WelStore

  Код: TVCRG30261
  широскопен стил
  распоред на време и патека за чистење
  големина: φ300*75mm
  притисок на вшмукање: 600~900Pa
  работно време: 50~70min
  време за полненње: 3~4H
  2000mAh Lithium батерија
  само за суво чистење
  волтажа на полненње: 220V-240V~50/60Hz
  2 четки за чистење
  сензори за навалување
  автоматско полненње
  Подесување за чистење кјошеви
  интелегентно чистење
  со далечиски управувач

  202 ден
 • Пегла за коса HS110PR

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 728100

  EAN Код: 3838782026911

  39 ден
 • Пегла за коса HS90BG

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 90 mm

  Едноставна механичка контрола

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 43 W

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 7,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,7 × 8 × 6 cm

  Код: 728101

  EAN Код: 3838782026928

  31 ден
 • Пегла за косаHS110BK

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Боја: Црна

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 736492

  EAN Код: 3838782431302

  39 ден
 • Правосмукалка

  Sold By: WelStore

  Код: TVC14122
  Напон: 220V-240V~50/60Hz
  мочност: 800W
  мотор со бакарна жицаr
  метален резервоар
  капацитет на резервоар: 12L
  проток: 1.7m3/min
  притисок на вшмукање: 16KPa
  1.5m флексибилно црево
  пластична цевка
  1 четказа под
  Total 2.3m должина на кабел
  HEPA филтер
  мокро и суво чистење
  пакувана во картонска кутија

  66 ден
  Sold By: WelStore

  Правосмукалка

  66 ден
 • Правосмукалка

  Sold By: WelStore

  Код: TVC14301

  НАПОН: 220V ~ 240V ~ 50 Hz
  МОЌНОСТ: 1400 Watt
  ШМУКА: 1.9 CBM / Min
  ИЗЛЕЗНА СИЛА: 16-18 KPa
  ВОЛУМЕН: 30 L
  ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ 2.5 m
  ТЕЖИНА: 9.00 kg
  ШМУКА НА ТВРДИНИ И ТЕЧНОСТИ
  КОФА ОД НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
  МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ СО
  ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ

  117 ден
  Sold By: WelStore

  Правосмукалка

  117 ден

Main Menu