• Side by side NRS9181BBK

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Боја: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Климатска класа: SN, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 622 / 577 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 380 / 373 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 242 / 204 l

  Капацитет на замрзнување: 16 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 6 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  1 сад за месо

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  ShieldBox

  Флексибилен сад за јајца

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,30 kWh

  Бучност: 41 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97 × 184 × 76,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 98 kg

  Бруто тежина на апаратот: 110 kg

  Приклучна моќ: 280 W

  Код: 623824

  EAN Код: 3838782040177

  1.337 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9181BBK

  1.337 ден
 • Side by side NRS9181MX

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Инокс

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

  Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Ледомат: Twist ледомат

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  1 сад за месо

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  5 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 91 kg

  Бруто тежина на апаратот: 100 kg

  Приклучна моќ: 240 W

  Код: 733132

  EAN Код: 3838782175114

  983 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9181MX

  983 ден
 • Side by side NRS9182MB

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Врата: Емајлиран челик

  Боја: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

  Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Ледомат: Twist ледомат

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  5 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 90 kg

  Бруто тежина на апаратот: 100 kg

  Приклучна моќ: 240 W

  Код: 733130

  EAN Код: 3838782172793

  1.180 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9182MB

  1.180 ден
 • Вертикален замрзнувач F6245W

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: А

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Врата: Метална врата

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Прилагодливи ногарки: 2

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 238 / 208 l

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 h

  Механичко управување

  Рачно одмрзнување

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Осветлување на замрзнувачот: Стандардно – на врата

  Дел за складирање: 4 корпи

  Простор за замрзнување: 2 врати

  Број на акумулатори за ладење: 2

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,91 kWh

  Бучност: 42 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 55 kg

  Бруто тежина на апаратот: 57,5 kg

  Приклучна моќ: 110 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363654

  EAN Код: 3838942768026

  383 ден
 • Вертикален замрзнувач FN6191DHW

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Врата: Метална врата

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Рачка со зглоб

  Прилагодливи ногарки: 2

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 277 / 243 l

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Автоматско одмрзнување на замрзнувачот (NoFrost)

  NoFrost

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  6 стаклени полици

  Простор за замрзнување: 1 врата, 6 фиоки

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,83 kWh

  Бучност: 42 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm

  Нето тежина на апаратот: 66 kg

  Бруто тежина на апаратот: 69 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 588460

  EAN Код: 3838782019005

  551 ден
 • Комбиниран фрижидер со горна комора RF6275W

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела боја

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 259 / 258 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 191 / 190 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 68 / 68 l

  Капацитет на замрзнување: 3,5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 h

  Механичко управување

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Декоративен капак

  Осветлена внатрешност

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 1 полица на вратата, 1 сад со капак

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  2 сада за јајца (6×)

  1 мрежна полица

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,89 kWh

  Бучност: 41 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 52,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 55 kg

  Приклучна моќ: 95 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363721

  EAN Код: 3838942768095

  334 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRC6193SXL5 НОВО! А+++ / CONVERTACTIVE / INVERTER

  Sold By: WelStore

  10 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А+++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

  Врата: Инокс

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 354 / 326 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 233 / 220 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 121 / 106 l

  Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h

  Електронско управување на вратата

  Тип на дисплеј: ЛЦД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за температура во ладилникот и во замрзнувачот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,49 kWh

  Бучност: 37 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 77,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 64 kg

  Бруто тежина на апаратот: 66 kg

  Приклучна моќ: 110 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737269

  EAN Код: 3838782455377

  688 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6191ES4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735828

  EAN Код: 3838782408359

  433 ден492 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6191EW4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735821

  EAN Код: 3838782407635

  413 ден472 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192ABK4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја на апаратот: Црна

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 59 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737005

  EAN Код: 3838782449048

  511 ден621 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192AW4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 59 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735889

  EAN Код: 3838782410550

  472 ден531 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192CLI

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737404

  EAN Код: 3838782459153

  728 ден

Main Menu