WelStore

 • No ratings found yet!
 • Always open
66Products found
View
Filter
 • Пегла на пареа SIH1100TBT

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.100 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Индикатор на температура

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l

  Должина на приклучен кабел: 1,9 m

  Димензии (ШxВxД): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11,6 × 11 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg

  Приклучна моќ: 1.100 W

  Код: 733342

  EAN Код: 3838782178566

  23 ден
 • Пегла на пареа SIH 1800BT

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Систем против создавање на бигор

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Постојана пареа: 17 g/min

  Ударна пареа: 40 g/min

  Функција прскање

  Долевање на вода во текот на пеглањето

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,20 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 27 × 14 × 10,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 27,2 × 14,2 × 10,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 443177

  EAN Код: 3838942983412

  30 ден
 • Пегла на пареа SIH1800BLT

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 25 g/min

  Ударна пареа: 80 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,25 l

  Должина на приклучен кабел: 1,9 m

  Димензии (ШxВxД): 11,1 × 13,6 × 27 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12 × 15,3 × 30 cm

  Нето тежина на апаратот: 1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,2 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735776

  EAN Код: 3838782404726

  32 ден
 • Пегла на пареа SIH2200DGT

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735775

  EAN Код: 3838782404719

  35 ден
 • Пегла на пареа SIH2200TQC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735774

  EAN Код: 3838782404702

  38 ден
 • Пегла на пареа SIH2200RBC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735771

  EAN Код: 3838782404672

  38 ден
 • Пегла на пареа SIH2200BLC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735773

  EAN Код: 3838782404696

  38 ден
 • Пегла на пареа SIH2200BBC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 733357

  EAN Код: 3838782178481

  38 ден
 • Пегла на пареа SIH2600BLC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.600 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 95 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.600 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735777

  EAN Код: 3838782404733

  55 ден
 • Пегла на пареа SIH2800TQC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.800 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 35 g/min

  Ударна пареа: 100 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.600 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735778

  EAN Код: 3838782404740

  57 ден
 • Пегла на пареа SIH3000RBC

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 3.000 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 40 g/min

  Ударна пареа: 105 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.600 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735643

  EAN Код: 3838782393877

  61 ден
 • Парен генератор SGH2400BBSUPREME

  Sold By: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.400 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  ECO програма

  Систем за испуштање на пареата

  Напредна пумпа

  Нивоа на моќност: 2

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 120 g/min

  Ударна пареа: 600 g/min

  Фин врв за прецизно пеглање

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Простор за сместување на кабелот

  Индикатор за тврдост на водата

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Долевање на вода во текот на пеглањето

  Практичен, широк отвор со капак

  Отстранлив резервоар за вода за едноставно одржување

  Ергономски дизајн

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 1,70 l

  Притисок на пареата: 7,5 bar

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,9 m

  Димензии (ШxВxД): 44 × 28 × 29 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 47,4 × 32 × 29,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

  Приклучна моќ: 2.400 W

  Код: 673858

  EAN Код: 3838782070211

  167 ден
 • Правосмукалка MVC72FW

  Sold By: WelStore

  FREE GO

  Максимална моќност на моторот: 55 W

  Пластичен сад

  За влажно и суво чистење

  Безжична употреба

  Трајност на батеријата: 14 мин.

  Број на додатоци: 2

  Проток на воздух: 5 L/s

  Волумен на садот за прашина: 0,4 l

  Контролно светло за полнење на батерија

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Додатоци: 2

  Боја: Бела

  Бучност: 80 dB(A)re1pW

  Номинална моќност: 7,2 V

  Максимална моќност на моторот: 55 W

  Димензии (ШxВxД): 40,5 × 11,5 × 12 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 15 × 12 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 55 W

  Код: 623850

  EAN Код: 3838782040542

  48 ден
 • Правосмукалка VC1411CXW

  Sold By: WelStore

  COMPACT XS

  Максимална моќност на моторот: 1.400 W

  Моќ на всисување: 275 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 29,9 L/s

  Волумен на вреќичката: 2 l

  Тип на цевка: Лесна за составување

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 88 cm

  Материјал на цевката: Пластика

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Бела

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 82 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 1.400 W

  Димензии (ШxВxД): 35 × 21,5 × 26 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 26 × 28,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,5 kg

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Код: 728221

  EAN Код: 3838782029271

  57 ден
 • Правосмукалка MVC148FW

  Sold By: WelStore

  FREE GO

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Пластичен сад

  За влажно и суво чистење

  Безжична употреба

  Трајност на батеријата: 20 мин.

  Број на додатоци: 4

  Проток на воздух: 13 L/s

  Волумен на садот за прашина: 0,7 l

  Контролно светло за полнење на батерија

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Додатоци: 4

  Боја: Бела

  Бучност: 72 dB(A)re1pW

  Номинална моќност: 14,8 V

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Димензии (ШxВxД): 43 × 13 × 13,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,8 × 15,4 × 15 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 567596

  EAN Код: 3838942145575

  64 ден
 • Правосмукалка VC1615CXR

  Sold By: WelStore

  COMPACT XS

  Максимална моќност на моторот: 1.600 W

  Моќ на всисување: 330 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 33 L/s

  Волумен на вреќичката: 2 l

  Тип на цевка: Лесна за составување

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 88 cm

  Материјал на цевката: Пластика

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 15 m

  SPINNER

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Боја Црвена

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 82 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 1.600 W

  Димензии (ШxВxД): 35 × 21,5 × 26 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 28,5 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg

  Приклучна моќ: 1.400 W

  Код: 728292

  EAN Код: 3838782029288

  71 ден
 • Правосмукалка VC1821PSWBU

  Sold By: WelStore

  POWER SLIDE

  Максимална моќност на моторот: 1.800 W

  Моќ на всисување: 360 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 38 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 80 cm

  Материјал на цевката: Метал

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Бела

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 83 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 1.800 W

  Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,2 kg

  Приклучна моќ: 1.600 W

  Код: 678668

  EAN Код: 3838782071294

  80 ден
 • Правосмукалка VC2021PSBKBU

  Sold By: WelStore

  POWER SLIDE

  Максимална моќност на моторот: 2.000 W

  Моќ на всисување: 390 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 39 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 80 cm

  Материјал на цевката: Метал

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 83 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.000 W

  Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 6,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,4 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 678666

  EAN Код: 3838782071287

  90 ден
 • Правосмукалка VC1901GACRCY

  Sold By: WelStore

  G.FORCEAIR COMPACT

  Пластичен сад

  За суво чистење

  Број на додатоци: 2

  Универзална четка

  Волумен на садот за прашина: 2,2 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Материјал на цевката: Хромирана

  Двојна ХЕПА филтрација

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Додатоци: 2

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 7 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Заштита од прегревање

  Боја: Боја Црвена

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 56,7 kWh

  Должина на приклучен кабел: 7,0 m

  Бучност: 84 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 26,6 × 36,7 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 46 × 30,5 × 35 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,8 kg

  Приклучна моќ: 1.900 W

  Код: 731891

  EAN Код: 3838782151705

  90 ден
 • Правосмукалка VC2221PSBKR

  Sold By: WelStore

  POWER SLIDE

  Максимална моќност на моторот: 2.200 W

  Моќ на всисување: 420 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 41 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 80 cm

  Материјал на цевката: Метал

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

  SoftStart тивко палење на моторот

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 83 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.200 W

  Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,5 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 678520

  EAN Код: 3838782071188

  98 ден
 • Чистач на пареа SC1200W

  Sold By: WelStore

  Регулирање на пареата

  Син индикатор

  Крпа за чистење

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластично

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Димензии (ШxВxД): 27,5 × 113 × 15,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 18,5 × 55 × 18,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,7 kg

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Код: 737644

  EAN Код: 3838782466045

  118 ден
 • Правосмукалка VC2421ECW

  Sold By: WelStore

  EVO CONTROL

  Максимална моќност на моторот: 2.400 W

  Моќ на всисување: 500 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 3

  Универзална четка

  Проток на воздух: 43 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Должина на телескопската цевка: 90 cm

  Материјал на цевката: Алуминиум

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Хартиени вреќи за прашина: 2

  Платнена вреќичка: 1

  Додатоци: 3

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 4

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Бела

  Должина на приклучен кабел: 7,0 m

  Бучност: 75 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.400 W

  Димензии (ШxВxД): 46 × 24 × 30 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55,5 × 31 × 33,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 594905

  EAN Код: 3838782024412

  128 ден
 • Правосмукалка VC2303SPRCY

  Sold By: WelStore

  SUPRA POWER

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  Моќ на всисување: 400 W

  Пластичен сад

  За суво чистење

  Број на додатоци: 3

  Турбо четка

  Универзална четка

  Проток на воздух: 40 L/s

  Волумен на садот за прашина: 1,7 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 35 mm

  Должина на телескопската цевка: 92 cm

  Материјал на цевката: Алуминиум

  Двојна ХЕПА филтрација

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за празнење на садот за прашина

  Додатоци: 3

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Бучност: 84 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  Димензии (ШxВxД): 42 × 28 × 29,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53,5 × 31,5 × 37 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,4 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 736481

  EAN Код: 3838782431876

  128 ден
 • Правосмукалка VC2321GPLW

  Sold By: WelStore

  G FORCE PLUS

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  Моќ на всисување: 470 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 3

  XpandZone четка

  Проток на воздух: 42 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 35 mm

  Должина на телескопската цевка: 90 cm

  Материјал на цевката: Алуминиум

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 3

  Заштита на куќиштето (Active Bumper)

  Гумена рачка

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 8 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Заштита од прегревање

  Боја: Бела

  Должина на приклучен кабел: 6,0 m

  Бучност: 79 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  G FORCE

  Димензии (ШxВxД): 43,3 × 27,7 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,5 × 32,5 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,5 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 678635

  EAN Код: 3838782071256

  141 ден
 • Правосмукалка VCEB01GAWWF

  Sold By: WelStore

  GFORCEAQUA

  Моќ на всисување: 92 W

  Водена филтрација

  За суво чистење

  Број на додатоци: 3

  Универзална четка

  Проток на воздух: 20,2 L/s

  Волумен на садот за прашина: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 35 mm

  Должина на телескопската цевка: 90 cm

  Материјал на цевката: Алуминиум

  Двојна ХЕПА филтрација

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

  Додатоци: 3

  Гумена рачка

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m

  Хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Заштита од прегревање

  Мотор By pass

  Боја: Бела

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 30,1 kWh

  Должина на приклучен кабел: 7,0 m

  Бучност: 79 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 45 × 31 × 30 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53 × 34,5 × 34 cm

  Нето тежина на апаратот: 6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,7 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 678536

  EAN Код: 3838782071249

  153 ден
 • Правосмукалка VC2321GPRRCY

  Sold By: WelStore

  G FORCE PLUS

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  Моќ на всисување: 470 W

  Пластичен сад или вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 3

  XpandZone четка

  Проток на воздух: 42 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 35 mm

  Должина на телескопската цевка: 90 cm

  Материјал на цевката: Алуминиум

  Двојна ХЕПА филтрација

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Управување на допир (TouchControl)

  SoftStart тивко палење на моторот

  Индикатор за полна вреќичка

  Индикатор за празнење на садот за прашина

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 3

  Заштита на куќиштето (Active Bumper)

  Гумена рачка

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 10 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Заштита од прегревање

  Боја: Боја Црвена

  Должина на приклучен кабел: 8,0 m

  Бучност: 79 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.300 W

  G FORCE

  Димензии (ШxВxД): 43,3 × 27,7 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,5 × 32,5 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,6 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 678636

  EAN Код: 3838782071263

  160 ден
 • Правосмукалка SVC216FMLW

  Sold By: WelStore

  FREESTYLE MOVE LITE

  Пластичен сад

  За суво чистење

  Безжична употреба

  Број на батерии: 6

  Број на додатоци: 2

  Волумен на садот за прашина: 0,5 l

  2 во 1

  1 Хепа филтер

  Контролно светло за полнење на батерија

  Време на полнење: 6 h

  Индикатор за наполнета батерија

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Рачно

  Додатоци: 2

  LED Осветлување

  Исправено

  Број на тркала: 4

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Бучност: 78 dB(A)re1pW

  Номинална моќност: 21,6 V

  Димензии (ШxВxД): 25 × 111 × 22 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,6 × 74 × 13,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Приклучна моќ: 135 W

  Код: 736202

  EAN Код: 3838782419638

  196 ден
 • Правосмукалка RVC216BK

  Sold By: WelStore

  G∙SMART

  Боја: Црна

  Бучност: 72 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 30 × 10 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41 × 16 × 37,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg

  Приклучна моќ: 60 W

  Код: 737645

  EAN Код: 3838782466052

  393 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер RF4141PW4

  Sold By: WelStore

  5 Години Гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm

  Врата: Емајлиран челик

  Боја: Бела боја

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 207 / 205 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 166 / 164 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 41 / 41 l

  Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 24 h

  Механичко управување

  ЛЕД осветлување

  3 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  Флексибилен сад за јајца

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,60 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 148,5 × 56,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 39 kg

  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg

  Приклучна моќ: 74 W

  Код: 20001336

  EAN Код: 3838782407666

  246 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер RF4141PS4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm

  Врата: Емајлиран челик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 207 / 205 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 166 / 164 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 41 / 41 l

  Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 24 h

  Механичко управување

  ЛЕД осветлување

  3 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  Флексибилен сад за јајца

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,60 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 55 × 143,4 × 54,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58 × 148,5 × 56,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 39 kg

  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg

  Приклучна моќ: 74 W

  Код: 20001337

  EAN Код: 3838782407673

  265 ден
 • Самостоен ладилник R6295W

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела боја

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 285 / 284 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 285 / 284 l

  Механичко управување

  Декоративен капак

  Осветлена внатрешност

  5 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата, 1 сад со капак

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  2 сада за јајца (6×)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,49 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 52,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 55 kg

  Приклучна моќ: 80 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363629

  EAN Код: 3838942767050

  315 ден
 • Комбиниран фрижидер со горна комора RF6275W

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела боја

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 259 / 258 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 191 / 190 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 68 / 68 l

  Капацитет на замрзнување: 3,5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 16 h

  Механичко управување

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Декоративен капак

  Осветлена внатрешност

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 1 полица на вратата, 1 сад со капак

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  2 сада за јајца (6×)

  1 мрежна полица

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,89 kWh

  Бучност: 41 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 52,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 55 kg

  Приклучна моќ: 95 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363721

  EAN Код: 3838942768095

  334 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер RK6191EW4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 314 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 208 / 206 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 112 / 108 l

  Капацитет на замрзнување: 5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h

  Механичко управување

  CrispZone фиока за зеленчук

  FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот

  ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 стаклена полица

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,78 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 56 kg

  Бруто тежина на апаратот: 58 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735799

  EAN Код: 3838782407628

  374 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер RK6191ES4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 314 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 208 / 206 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 112 / 108 l

  Капацитет на замрзнување: 5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h

  Механичко управување

  CrispZone фиока за зеленчук

  FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот

  ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 стаклена полица

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,78 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 56 kg

  Бруто тежина на апаратот: 58 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735826

  EAN Код: 3838782408335

  393 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6191EW4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735821

  EAN Код: 3838782407635

  413 ден472 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер RK6192EBK4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја на апаратот: Црна

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 314 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 208 / 206 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 112 / 108 l

  Капацитет на замрзнување: 5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h

  Механичко управување

  CrispZone фиока за зеленчук

  FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот

  ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 стаклена полица

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,61 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 60 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737009

  EAN Код: 3838782449093

  433 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6191ES4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735828

  EAN Код: 3838782408359

  433 ден492 ден
 • Самостоен ладилник R6191DW

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела боја

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Рачка со зглоб

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 370 / 368 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 370 / 368 l

  Механичко управување

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  CrispZone фиока за зеленчук

  IonAir со DynamiCooling

  Сад за јајца/лед: 1 x 7

  ЛЕД осветлување на кровот

  7 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач, Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 3 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  FreshZone фиока

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,40 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 60 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 549983

  EAN Код: 3838942113253

  462 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192AW4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 59 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735889

  EAN Код: 3838782410550

  472 ден531 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192ABK4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја на апаратот: Црна

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 59 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737005

  EAN Код: 3838782449048

  511 ден621 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6202AXL4

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 59,2 cm

  Врата: Инокс

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 353 / 331 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 243 / 235 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 96 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,68 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 206 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 63 kg

  Бруто тежина на апаратот: 65 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736286

  EAN Код: 3838782425011

  629 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRC6193SXL5 НОВО! А+++ / CONVERTACTIVE / INVERTER

  Sold By: WelStore

  10 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А+++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

  Врата: Инокс

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Ногарки: 2

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 354 / 326 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 233 / 220 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 121 / 106 l

  Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h

  Електронско управување на вратата

  Тип на дисплеј: ЛЦД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за температура во ладилникот и во замрзнувачот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,49 kWh

  Бучност: 37 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 77,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 64 kg

  Бруто тежина на апаратот: 66 kg

  Приклучна моќ: 110 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737269

  EAN Код: 3838782455377

  688 ден
 • Самостоен ладилник ORB153BК

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А+++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Врата: Пластична

  Боја: Светло плава сјајна

  Отвoрање на врата: Десно отворање на вратата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 260 / 254 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 235 / 229 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 25 / 25 l

  Капацитет на замрзнување: 2 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Механичко управување

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  IonAir со DynamiCooling

  Внатрешно ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 3 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

  FreshZone фиока

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,34 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 160 × 77 cm

  Нето тежина на апаратот: 57,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Приклучна моќ: 80 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 519307

  EAN Код: 3838942084744

  718 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер NRK6192CLI

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  Convert FreshZone

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 70 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737404

  EAN Код: 3838782459153

  728 ден
 • Самостоен комбиниран фрижидер ORK192C

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm

  Врата: Пластична

  Боја: Бордо црвена

  Отвoрање на врата: Десно отворање на вратата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 326 / 324 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 229 / 227 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 97 / 97 l

  Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 30 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот

  IonAir со DynamiCooling

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Декоративен капак

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 SimpleSlide полици прилагодливи по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина

  Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

  FreshZone фиока

  XXL SpaceBox фиока

  2 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,64 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 200 × 77 cm

  Нето тежина на апаратот: 70 kg

  Бруто тежина на апаратот: 74 kg

  Приклучна моќ: 120 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 511949

  EAN Код: 3838942067211

  885 ден
 • Машина за перење и сушење WD10514

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A

  Капацитет за перење: 10 kg

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Инвертер PowerDrive мотор

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 10 kg

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Полнење: Врата на предната страна

  Волумен на барабанот: 68 l

  Агол на отвoрање на вратата: 140 °

  Ладна вода

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Регулирање на температурата

  Ладно перење: Копче

  Звучен сигнал

  16 програми

  Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Микс програма, Фармерки

  Специјални програми: Детска облека / Антиалергиска програма за синтетика / QuickWash 15 мин.

  Брзо сушење

  Предперење

  Можност за перење без центрифуга

  Регулирање на температурата

  Одложен старт

  Брзо сушење

  Пумпа СТОП

  Звучен сигнал

  Електричен

  Заштита од прелевање

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Заклучување на врата: Електронско

  Када од Carbotech

  Годишна потрошувачка на вода: 14.000 l

  Ниво на бучност при перење: 56 dB(A)re1pW

  Бучност: 63 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 71 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 84,5 × 66 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 89 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 74 kg

  Бруто тежина на апаратот: 80 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734401

  EAN Код: 3838782328527

  787 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DP7B

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 40 kg

  Бруто тежина на апаратот: 42,5 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729316

  EAN Код: 3838782066894

  366 ден413 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DE7B

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 7 кг

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 41,8 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729317

  EAN Код: 3838782066900

  387 ден452 ден
 • Машина за сушење на алишта – кондензациска DE8B

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: B

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Капацитет на сушење: 1-8 kg

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  16 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Поставување на новото на сушење

  Ниска температура на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Начин на сушење

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Поцинкуван барабан

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 560,7 kWh

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 41,8 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 2.500 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 729356

  EAN Код: 3838782067631

  413 ден492 ден
 • кондензациска сушара со топлотна пумпа DA83IL/I

  Sold By: WelStore

  10 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  А Класа на ефикасност на кондензација: Класа на ефикасност на кондензација

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Капацитет на сушење: 1-8 kg

  Двојно струење на воздухот (TwinAir)

  Оветлување на барабанот: Да

  Врата: 35 cm

  Агол на отвoрање на вратата: 180 °

  Реверзибилно движење на барабанот

  Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Копчиња: Старт/Пауза

  14 програми

  програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, микс, микс за пеглање, Освежување со јони (IonRefresh)

  Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори

  Освежување со јони (IonRefresh)

  Поставување на новото на сушење

  Систем против туткање

  Одложен старт

  Refresh функција (за освежување)

  Начин на сушење

  Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Звучен сигнал

  Едноставна употреба

  Едноставно чистење на филтерот

  Сигнал за полн сад за кондензатот

  Прикажување на преостанато време на сушење

  Сензор на влажност

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Барабан од не’рѓосувачки челик

  Бучност: 65 dB(A)re1pW

  Потрошувачка на енергија kWh/год.: 176,5 kWh

  Херметички затворен апарат: Да

  Тип на фреон: R134A

  Потенцијал за глобално затоплување: 1430 GWP

  Количество плин: 0,34 kg

  Количина изразена во еквивалент CO2: 0,49 t

  Производот содржи еколошки плин: Да

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 51,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 53,6 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,6 W

  Приклучна моќ: 700 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729363

  EAN Код: 3838782067679

  865 ден
 • Машина за перење WHP62ES

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 6 kg

  Волумен на барабанот: 43 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 8.800 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 153 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737929

  EAN Код: 3838782474187

  265 ден
 • Машина за перење WHP74ES

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 43 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 8.780 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 46 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 51,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 58 kg

  Бруто тежина на апаратот: 61 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737928

  EAN Код: 3838782474163

  315 ден
 • Машина за перење WP7Y3

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729372

  EAN Код: 3838782102547

  322 ден
 • Машина за перење WP703

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,9 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729290

  EAN Код: 3838782066740

  344 ден
 • Машина за перење WHP82ES НОВО! STEAMTECH ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 8 kg

  Волумен на барабанот: 57 l

  Фиксен

  Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата

  Ладно перење: 15°C

  15 програми

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Детска облека / Совршено црно (PerfectBlack) / DownWear

  Можност за перење без центрифуга

  SteamTech генератор на пареа

  Програма за самочистење (SterilTub)

  Автоматско препознавање на тежината на алиштата (TotalWeightControl)

  Сервисна дијагностика

  Рачно извлекување

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Контрола на стабилност (SCS)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.460 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 187 kWh

  Ниво на бучност при перење: 58 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 85 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 89 × 65,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 64 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737927

  EAN Код: 3838782474156

  354 ден
 • Машина за перење WP723

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash)

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 67,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 68,7 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729373

  EAN Код: 3838782068133

  364 ден
 • Машина за перење WE723

  Sold By: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.680 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 67,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 68,7 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729384

  EAN Код: 3838782075254

  383 ден
 • Машина за перење WE823

  Sold By: WelStore

  5 Години Гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 8 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Нормално тивко работење

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 10.340 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 193 kWh

  Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 67,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 69,2 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729388

  EAN Код: 3838782078231

  391 ден
 • Машина за перење WEI743

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.554 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 166 kWh

  Ниво на бучност при перење: 52 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 73 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,7 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729387

  EAN Код: 3838782068249

  433 ден
 • Машина за перење WEI723

  Sold By: WelStore

  10 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  Капацитет за перење: 7 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 9.554 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 166 kWh

  Ниво на бучност при перење: 52 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 71 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 66 kg

  Бруто тежина на апаратот: 67,4 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729386

  EAN Код: 3838782068232

  433 ден
 • Машина за перење WEI84CPS STEAMTECH – МОДЕЛ СО ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА

  Sold By: WelStore

  5 Години Гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 8 kg

  Волумен на барабанот: 54 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  SteamTech генератор на пареа

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Делумен AquaStop

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 10.309 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 185 kWh

  Ниво на бучност при перење: 53 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 74 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 67 kg

  Бруто тежина на апаратот: 68,4 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737039

  EAN Код: 3838782448133

  492 ден
 • Машина за перење WEI94CS STEAMTECH – МОДЕЛ СО ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА

  Sold By: WelStore

  5 години Гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 9 kg

  Волумен на барабанот: 64 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Кошули / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  SteamTech генератор на пареа

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 10.654 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh

  Ниво на бучност при перење: 54 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 76,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 77,6 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.300 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737056

  EAN Код: 3838782448218

  531 ден
 • Машина за перење WEI943

  Sold By: WelStore

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+++

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

  Капацитет за перење: 9 kg

  Волумен на барабанот: 64 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Едноставно користење

  Персонализирани подесувања на сите програми

  16 програми

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Нежно затворање на вратата

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 10.654 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh

  Ниво на бучност при перење: 54 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 77 kg

  Бруто тежина на апаратот: 78,5 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.300 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 733905

  EAN Код: 3838782303791

  531 ден
 • Машина за перење WS168LNST

  Sold By: WelStore

  10 години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А+++(-20%) – троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа

  Боја: Бела боја

  Инвертер мотор (PowerDrive)

  WaveActive барабан

  Број на вртежи на центрифугата: 1.600 rpm

  Капацитет за перење: 10 kg

  Волумен на барабанот: 69 l

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Оветлување на барабанот: Да

  Одложен почеток на перење (24 часа)

  Ладно перење: 15°C

  Едноставно користење

  EcoEye

  Персонализирани подесувања на сите програми

  Број на програми – 14

  Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

  Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Брзо 20′ минути / Освежување со пареа (SteamRefresh) / IonWash 59′ минути

  Регулирање на температурата

  Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

  Режими на перење

  Генератор на пареа (SteamTech)

  IonTech

  Звучен сигнал

  Програма за самочистење (SterilTub)

  StableTech страници за дополнителна стабилност

  Помош при дозирање детергент (DoseAid)

  Нежно затворање на вратата

  Ефикасно отстранување на дамки (StainExpert)

  Тивко работење (SuperSilent)

  Целосен AquaStop

  Заклучување – заштита за деца (CDP)

  Годишна потрошувачка на вода: 11.314 l

  Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 190 kWh

  Ниво на бучност при перење: 52 dB(A)re1pW

  Ниво на бучност при центрифугирање: 77 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm

  Нето тежина на апаратот: 84,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 86,2 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

  Приклучна моќ: 2.300 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 729414

  EAN Код: 383878207939

  747 ден