WelStore

 • No ratings found yet!
 • Always open
156Products found
View
Filter
 • Ледомат IMC1200B

  Sold By: WelStore

  Дневна количина на лед: 12 kg

  Големина на коцка лед: XL

  Сад кој се отстранува

  Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.

  Електронско

  Индикатор за ниво на вода

  Индикатор за ниво на лед

  Фреон: R600a

  Количина на фреон: 17 g

  Волумен на резервоарот за вода: 2,2 l

  Димензии (ШxВxД): 24,4 × 31,5 × 37,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 9,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

  Приклучна моќ: 120 W

  Код: 559065

  EAN Код: 3838942118944

  211 ден
  Sold By: WelStore

  Ледомат IMC1200B

  211 ден
 • Садови за готвење CWWA01HC

  Sold By: WelStore

  CWWA01HC

  Тип: Самостојна

  Вок тава

  Линија: CHEF’S COLLECTION

  Број на садови во комплет: 1

  Готвење со помалку масло

  Димензии на садот: ᴓ30 cm

  Површина која спречува лепење на храната

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Безбедно за миење во машина за садови

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,9 × 10,1 × 49,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 575299

  EAN Код: 3838782013096

  41 ден
 • Грил тава GPCI240R

  Sold By: WelStore

  Димензии (ШxВxД): 43 × 2,5 × 24 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 3,1 × 24,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Код: 578000

  EAN Код: 3838782012747

  49 ден
  Sold By: WelStore

  Грил тава GPCI240R

  49 ден
 • Садови за готвење CW09ES

  Sold By: WelStore

  CW09ES

  Тип: Сет садови за готвење

  Длабоко тенџере

  Плитко тенџере

  Тава за сос

  Стаклен капак

  Линија: ETERNAL

  Број на капаци: 4

  Број на садови во комплет: 5

  Рачки отпорни на топлина

  Отпорност на гребаници

  За употреба во рерна

  Димензии на садот: ᴓ 24х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х8 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 16х8 cm

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Материјал на капакот: Стакло

  Безбедно за миење во машина за садови

  Дно кое заштедува електрична енергија

  Димензии (ШxВxД): 49 × 33 × 17,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,5 × 26,5 × 22,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg

  Код: 736595

  EAN Код: 3838782432712

  129 ден
 • Садови за готвење CWSA08HC

  Sold By: WelStore

  CWSA08HC

  Тип: Сет садови за готвење

  Длабоко тенџере

  Плитко тенџере

  Тава за пржење

  Тава за сос

  Инокс капак

  Линија: CHEF´S COLLECTION

  Број на капаци: 3

  Број на садови во комплет: 5

  За употреба во рерна

  Димензии на садот: ᴓ 24х7 cm

  Димензии на садот: ᴓ 24х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х4,5 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х10 cm

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Материјал на капакот: Нерѓосувачки челик

  Безбедно за миење во машина за садови

  Димензии (ШxВxД): 49 × 33 × 17,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,9 × 34,1 × 18,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg

  Код: 575110

  EAN Код: 3838782013515

  143 ден
 • Апарат за сушење храна FDK24DW

  Sold By: WelStore

  Кружни

  Прилагодување на садовите по висина

  Број на садови за сушење: 5

  Едноставна замена на садовите

  Рамномерно сушење на сите нивоа

  Задржување на витамините и минералите

  Електронско управување

  Минимално време: 0,5 h

  Максимално време: 19,5 h

  Минимална температура: 35 ˚C

  Максимална температура: 70 ˚C

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 380 W

  Дијаметар на садот: 310 mm

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 31 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,5 × 32 × 31,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 380 W

  Код: 423353

  EAN Код: 3838942927034

  49 ден
 • Фритеза на топол воздух AF1409DB

  Sold By: WelStore

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Димензии (ШxВxД): 28 × 34 × 30,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 32,5 × 33,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,6 kg

  Приклучна моќ: 1.400 W

  Код: 736351

  EAN Код: 3838782424984

  100 ден
 • Лепач на кеси VS120W

  Sold By: WelStore

  Лепење

  Вакумирање

  Електронско управување

  Тајмер

  Бела

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Контролна сијаличка

  Компактна големина

  10 кеси во прилог

  Број на кеси во пакувањето: 10

  Додаток за сад за вакумирање

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Куќиште: Пластично

  Должина на приклучниот кабел: 300 mm

  Извлекување на воздух: 9 L/min

  Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar

  Моќност: 120 W

  Димензии (ШxВxД): 38 × 5,9 × 15,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 21 × 7,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 120 W

  Код: 664340

  EAN Код: 3838782060854

  65 ден
 • Кујнска вага KT05LBW

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, ML

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Бела боја

  Батерии: 2 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

  Код: 731714

  EAN Код: 3838782149306

  22 ден
 • Кујнска вага KT05LBW

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, ML

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Бела боја

  Батерии: 2 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

  Код: 731714

  EAN Код: 3838782149306

  22 ден
 • Кујнска вага KT10ORA

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, kg, LB, OZ

  Максимална дозволена тежина: 10 kg

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Црна/Бела

  Батерии: 3 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 17 × 2 × 21,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22 × 4,3 × 27 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1 kg

  Код: 673811

  EAN Код: 3838782069604

 • Резач R401W

  Sold By: WelStore

  оќност на моторот (max): 100 W

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Можност за преклопување

  Одстранливи ножеви

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластично

  Резач: Soligen

  Дебелина на сечилото: 0-17 mm

  Дијаметар на сечилото: 17 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 100 W

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 33 × 19,5 × 10,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 36 × 24 × 10,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 731500

  EAN Код: 3838782143090

  50 ден
  Sold By: WelStore

  Резач R401W

  50 ден
 • Резач R506E

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 160 W

  Оn/Off копче

  Пластични ногарки

  Куќиште: Пластика + метал

  Резач: Не’рѓосувачки челик

  Дебелина на сечилото: 0-15 mm

  Дијаметар на сечилото: 19 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 160 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 38,2 × 27,2 × 26,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 28,6 × 28 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,2 kg

  Приклучна моќ: 150 W

  Код: 377478

  EAN Код: 3838942786853

  60 ден
  Sold By: WelStore

  Резач R506E

  60 ден
 • Резач R706A

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 180 W

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Автоматска ротација

  Тацна за сервирање

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Алуминиум

  Резач: Soligen

  Дебелина на сечилото: 1-15 mm

  Дијаметар на сечилото: 17 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 180 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 35 × 28,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 29 × 29,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,5 kg

  Приклучна моќ: 180 W

  Код: 377480

  EAN Код: 3838942786877

  83 ден
  Sold By: WelStore

  Резач R706A

  83 ден
 • Сецко S500GW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 500 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Рачка на садот

  Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка

  Стаклен сад за мешање кој дозволува целосна контрола врз процесот

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Гумени ногарки за стабилност

  Двојно сечило

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Димензии (ШxВxД): 10,2 × 16,5 × 10,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,6 × 19 × 10,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 663556

  EAN Код: 3838782058905

  31 ден
  Sold By: WelStore

  Сецко S500GW

  31 ден
 • Сецко SIC500BK

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 500 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Рачка на садот

  Материјал на ножот: Висококвалитетен нож SUS303

  Вклучување со притискање на копче

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Ефикасно четиристрано сечило

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластично

  Димензии (ШxВxД): 21 × 31 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25 × 35 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,3 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 573799

  EAN Код: 3838782005671

  37 ден
  Sold By: WelStore

  Сецко SIC500BK

  37 ден
 • Апарат за мелење на месо MG1600W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.600 W

  Капацитет на мелење: 1,9 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 23 × 18 × 23 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 28,8 × 20,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 350 W

  Код: 573857

  EAN Код: 3838782005596

  71 ден
 • Апарат за мелење на месо MG1800SJW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.800 W

  Капацитет на мелење: 2,2 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 1

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 30,6 × 29 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,6 × 32,6 × 26 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 513714

  EAN Код: 3838942069642

  100 ден
 • Апарат за мелење на месо MG2500SJW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 2.500 W

  Капацитет на мелење: 2,4 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Електронско управување

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 3

  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 3

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 34,5 × 32,4 × 26,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 31 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 680794

  EAN Код: 3838782075971

  161 ден
 • Индукциска плоча ICE2000SP

  Sold By: WelStore

  Црна

  Контрола на допир (TouchControl)

  Тајмер

  1 индукциска зона за готвење
  Центар: Круг 20 cm, 2 kW

  Димензии (ШxВxД): 29 × 4,5 × 36,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,8 × 8,5 × 38,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 566815

  EAN Код: 3838942132209

  67 ден
 • Мелница за кафе SMK150E

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 150 W

  Капацитет на садот за мелење: 60 g

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Нож за ефикасно мелење

  Нож за ситно мелење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,6 × 10,6 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,9 kg

  Приклучна моќ: 150 W

  Код: 673862

  EAN Код: 3838782069109

  23 ден
 • Мелница за кафе SMK150W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 150 W

  Капацитет на садот за мелење: 40 g

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Регулација за мелење ,ситно-крупно

  Нож за ефикасно мелење

  Нож за ситно мелење

  Складирање на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,5 × 21,5 × 10,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,9 kg

  Приклучна моќ: 150 W

  Код: 284329

  EAN Код: 3838942623776

  27 ден
 • Бокал за греење вода K17WII

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  On/Off Копче

  Црвен индикатор за работа

  Strix Термостат

  Копче за отварање на капакот

  Филтер против бигор кој се отстранува

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Заклучување на капакот

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 21 × 21 × 16 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,5 × 22,7 × 16,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 497994

  EAN Код: 3838942047466

  23 ден
 • Електрично ѓезве за турско кафе TCM330

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 0,33 l

  Ротација 360°

  Лесно чистење

  On/Off Копче

  Црвен индикатор за работа

  Гумени ногарки за стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Боја: Црна/Бела

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 26 × 19 × 14,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 28,5 × 18,2 × 14 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1 kg

  Приклучна моќ: 550 W

  Код: 734952

  EAN Код: 3838782346712

 • Бокал за греење вода K17BK

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  Вклучување со притискање на копче

  Портокалова

  Strix Термостат

  Копче за отварање на капакот

  Филтер против бигор кој се отстранува

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Заклучување на капакот

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 21,2 × 24 × 15 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 18,8 × 25,6 × 18,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 685815

  EAN Код: 3838782089725

  26 ден
 • Бокал за греење вода K17FEII

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  On/Off Копче

  Црвен индикатор за работа

  Strix Термостат

  Копче за отварање на капакот

  Филтер против бигор кој се отстранува

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Заклучување на капакот

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Метал

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22,6 × 23,9 × 14,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,7 × 22,7 × 17,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 549231

  EAN Код: 3838942111242

  31 ден
 • Бокал за греење вода K10C

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Strix Термостат

  Рачно отворање на капакот

  Филтер против бигор

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Куќиште: Керамика

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 24 × 26 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25 × 27 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,6 kg

  Приклучна моќ: 1.630 W

  Код: 347042

  EAN Код: 3838942741067

  40 ден
 • Бокал за греење вода K10BKC

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Strix Термостат

  Рачно отворање на капакот

  Филтер против бигор

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Куќиште: Керамика

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 24 × 26 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25 × 27 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,6 kg

  Приклучна моќ: 1.630 W

  Код: 508689

  EAN Код: 3838942060915

  42 ден
 • Бокал за греење вода K17CLI

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  On/Off Копче

  Рачно отворање на капакот

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Беж

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 30 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23,5 × 29,5 × 22,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 577531

  EAN Код: 3838782012457

  56 ден
 • Бокал за греење вода K17CLBK

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  On/Off Копче

  Рачно отворање на капакот

  Филтер против бигор кој се отстранува

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 30 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23,5 × 29,5 × 22,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 732748

  EAN Код: 3838782168895

  56 ден
 • Бокал за греење вода K15ORA

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 1,5 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Двојно дно

  Strix термостат

  Бела

  Копче за отварање на капакот

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Заштита од прегревање

  Боја: Црна/Бела

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 24,5 × 24 × 16 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23,4 × 23,4 × 21,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.400 W

  Код: 673832

  EAN Код: 3838782129650

 • Електрично ѓезве за турско кафе ATCM730T

  Sold By: WelStore

  Големина на садот: 0,27 l

  Автоматско исклучување

  Потсетник за вриење на водата

  Лесно чистење

  Аналоген термостат

  Копче за вклучување

  Син индикатор

  Strix Термостат

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Сигурносен систем

  Куќиште: Пластично

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 17,5 × 24,5 × 21,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 18,5 × 26,5 × 23 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2 kg

  Приклучна моќ: 735 W

  Код: 575528

  EAN Код: 3838782009365

  83 ден
 • Тостер SM701GCB

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Фиксна грил плоча

  Конвенционален грејач

  Складирање во вертикална позиција

  Затворена положба

  Индикатор за температура

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Рачка за носење

  Сигурносно затварање

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 700 W

  Куќиште: Лакирана површина

  Ширина на зоната за печење: 20 cm

  Длабочина на зоната за печење: 10 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22,8 × 9,5 × 22,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,9 × 11,8 × 25,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg

  Приклучна моќ: 700 W

  Код: 730993

  EAN Код: 3838782125102

  19 ден22 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер SM701GCB

  19 ден22 ден
 • Тостер SM701GCW

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Фиксна грил плоча

  Конвенционален грејач

  Складирање во вертикална позиција

  Затворена положба

  Индикатор за температура

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Рачка за носење

  Сигурносно затварање

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 700 W

  Куќиште: Лакирана површина

  Ширина на зоната за печење: 20 cm

  Длабочина на зоната за печење: 10 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22,8 × 9,5 × 22,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,9 × 11,8 × 25,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg

  Приклучна моќ: 700 W

  Код: 673842

  EAN Код: 3838782069727

  21 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер SM701GCW

  21 ден
 • Тостер T850WE

  Sold By: WelStore

  Автоматско исклучување

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 7

  Автоматско исфрлање

  Двострано потпекување

  Подгревање на леб

  Вклучување со притискање на копче

  Термостат

  Ниво на запеченост

  Контрола на потпекување

  Портокалова

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Простор за сместување на кабелот

  Пластични ногарки

  Ладни страни

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 30,7 × 18 × 16,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 19,6 × 16,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 685813

  EAN Код: 3838782089602

  29 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер T850WE

  29 ден
 • Тостер T850BK

  Sold By: WelStore

  Автоматско исклучување

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 7

  Автоматско исфрлање

  Двострано потпекување

  Подгревање на леб

  Вклучување со притискање на копче

  Термостат

  Ниво на запеченост

  Контрола на потпекување

  Црвен индикатор за работа

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Пластични ногарки

  Ладни страни

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 30,7 × 18 × 16,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 19,6 × 16,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 498314

  EAN Код: 3838942049026

  31 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер T850BK

  31 ден
 • Тостер SM703GCG

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење, Плоча за сендвич, Плоча за вафли

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  Затворена положба

  Индикатор за температура

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Рачка за носење

  Сигурносно затварање

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 700 W

  Куќиште: Пластика + метал

  Ширина на зоната за печење: 20 cm

  Длабочина на зоната за печење: 10 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 23,1 × 9,5 × 23,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,5 × 13,2 × 28,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,4 kg

  Приклучна моќ: 700 W

  Код: 733351

  EAN Код: 3838782178450

  33 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер SM703GCG

  33 ден
 • Тостер T1000E

  Sold By: WelStore

  Автоматско исклучување

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 7

  Автоматско исфрлање

  Двострано потпекување

  Подгревање на леб

  On/Off Копче

  Термостат

  Ниво на запеченост

  Контрола на потпекување

  Син индикатор

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Решетка за подгревање

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Ладни страни

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Метал

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 27,1 × 18,4 × 19,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,2 × 21,1 × 24,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,5 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 565728

  EAN Код: 3838942136108

  39 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер T1000E

  39 ден
 • Тостер WCM702PW

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Плоча за вафли, Плоча за мафини

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  Складирање во вертикална позиција

  Затворена положба

  Индикатор за температура

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Сигурносно затварање

  Моќност на грејачот: 700 W

  Куќиште: Лакирана површина

  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg

  Приклучна моќ: 700 W

  Код: 559642

  EAN Код: 3838942120954

  42 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер WCM702PW

  42 ден
 • Контактен грил KR1800SM

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  Прилагодување на висината

  Складирање во вертикална позиција

  Температурни нивоа: 4

  Број на нивоа на печење: 4

  Отворено – затворено

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Портокалова

  Рачка за носење

  Флексибилна шарка

  Куќиште: Пластика + метал

  Ширина на зоната за печење: 29 cm

  Длабочина на зоната за печење: 22 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 35 × 13,5 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14,5 × 36,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 673875

  EAN Код: 3838782070044

  47 ден
 • Контактен грил KR1800SDP

  Sold By: WelStore

  Променливи двострани плочи

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Плочи обложени со тефлон од двете страни

  Конвенционален грејач

  Прилагодување на висината

  Складирање во вертикална позиција

  Температурни нивоа: 4

  Број на нивоа на печење: 4

  Отворено – затворено

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Портокалова

  Едноставно печење

  Рачка за носење

  Флексибилна шарка

  Куќиште: Лакирана површина

  Ширина на зоната за печење: 34 cm

  Длабочина на зоната за печење: 23 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 14,5 × 38,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 673874

  EAN Код: 3838782070037

  54 ден
 • Електрична скара TG2514B

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Рамна плоча за печење

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  XXL

  Температурни нивоа: 5

  Отворена скара

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Црвен индикатор за работа

  Едноставно печење

  Гумени ногарки за стабилност

  Одводен канал за истекување на маслото

  Рачка за носење

  Сигурносно затварање

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 1.400 W

  Куќиште: Пластика + метал

  Ширина на зоната за печење: 37 cm

  Длабочина на зоната за печење: 27 cm

  Димензии (ШxВxД): 53,5 × 7,4 × 28,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,8 × 9,6 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 1.400 W

  Код: 564027

  EAN Код: 3838942131547

  57 ден
 • Тостер T800ORA

  Sold By: WelStore

  Автоматско исклучување

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 6

  Автоматско исфрлање

  High-lift исфрлање на лебчето

  Двострано потпекување

  Подгревање на леб

  Голема

  Вклучување со притискање на копче

  Ниво на запеченост

  Бела

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Ладни страни

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна/Бела

  Голема

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 30 × 20 × 17 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 34,2 × 24 × 21 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 673821

  EAN Код: 3838782129629 / 3838782129643

  Sold By: WelStore

  Тостер T800ORA

  57 ден
 • Тостер T1100CLI

  Sold By: WelStore

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 6

  Автоматско исфрлање

  Двострано потпекување

  On/Off Копче

  Термостат

  Ниво на запеченост

  Контрола на потпекување

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Беж

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 29,5 × 22,2 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,2 × 23,4 × 19,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg

  Приклучна моќ: 1.100 W

  Код: 732749

  EAN Код: 3838782079832

  57 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер T1100CLI

  57 ден
 • Тостер T1100CLBK

  Sold By: WelStore

  Функција загревање

  Функција за одмрзнување

  Број на степени на загревање: 6

  Автоматско исфрлање

  Двострано потпекување

  On/Off Копче

  Термостат

  Ниво на запеченост

  Контрола на потпекување

  Копче за исфрлање на тостот

  Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 29,5 × 22,2 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,2 × 23,4 × 19,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg

  Приклучна моќ: 1.100 W

  Код: 732749

  EAN Код: 3838782168901

  57 ден
  Sold By: WelStore

  Тостер T1100CLBK

  57 ден
 • Електрична скара TG2000LCB

  Sold By: WelStore

  Променливи двострани плочи

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Плочи обложени со тефлон од двете страни

  Конвенционален грејач

  Големина на плочата XXXL

  Прилагодување на висината

  Опција за одржување на температура

  Број на нивоа на печење: 5

  Отворена скара

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Црвен индикатор за работа

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Одводен канал за истекување на маслото

  Сад за маснотии

  Моќност на грејачот: 2.000 W

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,2 m

  Димензии (ШxВxД): 49 × 9 × 32,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,5 × 10,8 × 35,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 733355

  EAN Код: 3838782178467

  78 ден
 • Контактен грил KR1800EPRO

  Sold By: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  Прилагодување на висината

  Температурни нивоа: 4

  Број на нивоа на печење: 4

  Отворено – затворено

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Црвен индикатор за работа

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Сад за маснотии

  Рачка за носење

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Куќиште: Не’рѓосувачки челик

  Ширина на зоната за печење: 32 cm

  Длабочина на зоната за печење: 24 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14,5 × 36,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 564023

  EAN Код: 3838942131523

  102 ден
 • Апарат за печење леб BM910WII

  Sold By: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 1

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 750 – 900 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 15

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Бела

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за јогурт

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Моќност на грејачот: 550 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,8 × 34,2 × 34 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg

  Приклучна моќ: 550 W

  Код: 673846

  EAN Код: 3838782069758

  71 ден
 • Апарат за печење леб BM1210BK

  Sold By: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 12

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Книга со рецепти

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 800 W

  Должина на приклучен кабел: 1,2 m

  Димензии (ШxВxД): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,5 × 34 × 47,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 6,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 734331

  EAN Код: 3838782326622

  86 ден
 • Апарат за печење леб BM1600WG

  Sold By: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 3

  Избор на големина на лебот: 1.125 – 1.600 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 16

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Син индикатор

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за јогурт

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Моќност на грејачот: 850 W

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 41 × 30,7 × 26,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41,3 × 31 × 27,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,7 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 565724

  EAN Код: 3838942136078

  100 ден
 • Апарат за печење леб BM1400E

  Sold By: WelStore

  Дводелен сад за печење

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 2

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 12

  Програма за растење на тестото

  Осветлена внатрешност

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Син индикатор

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Книга со рецепти

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 815 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 40 × 27 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,4 × 35,8 × 32,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 8,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

  Приклучна моќ: 815 W

  Код: 312793

  EAN Код: 3838942671241

  127 ден
 • Цедач на агруми CJ40W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 40 W

  Пластика

  Мрежест филтер

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Реверзибилно работење (обратно движење)

  Број на наставки за цедење: 2

  Капак за заштита од прашина

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на садот за сок: 1 l

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Моќност на моторот (max): 40 W

  Димензии (ШxВxД): 16,5 × 21 × 16,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,2 kg

  Приклучна моќ: 40 W

  Код: 451769

  EAN Код: 3838942997228

  21 ден
 • Цедач на агруми CJ100HE

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 100 W

  Не’рѓосувачки челик

  Мрежест филтер

  Ефикасен

  Лесно чистење

  Систем против капење

  Вклучување со притискање на копче

  Број на наставки за цедење: 2

  Простор за сместување на кабелот

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Инокс

  Моќност на моторот (max): 100 W

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 16,5 × 28,5 × 21 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 18,5 × 30,8 × 25,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,4 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 673738

  EAN Код: 3838782069352

  40 ден
 • Соковник JC805EII

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 800 W

  Не’рѓосувачки челик

  Филтер од фина мрежа

  Можност да се стави цело овошје

  Лесно чистење

  Автоматско исфрлање на пулпа

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Регулација на брзината

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Капак за заштита од прашина

  Четка за лесно чистење

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Волумен на садот за пулпа: 1,5 l

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Инокс

  Моќност на моторот (max): 800 W

  XL отвор за дозирање

  Димензии (ШxВxД): 29 × 39,8 × 21 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 41 × 22,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 730000

  EAN Код: 3838942074820

  60 ден
  Sold By: WelStore

  Соковник JC805EII

  60 ден
 • Соковник JC900E

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 900 W

  Не’рѓосувачки челик

  Филтер од фина мрежа

  Можност да се стави цело овошје

  Лесно чистење

  Автоматско исфрлање на пулпа

  Систем против капење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Регулација на брзината

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Капак за заштита од прашина

  Четка за лесно чистење

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Пластична брава

  Волумен на садот за пулпа: 1,5 l

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Инокс

  Моќност на моторот (max): 900 W

  XXL отвор за дозирање

  Димензии (ШxВxД): 30 × 40 × 21 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,7 × 41,8 × 22,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg

  Приклучна моќ: 900 W

  Код: 730001

  EAN Код: 3838942074837

  73 ден
  Sold By: WelStore

  Соковник JC900E

  73 ден
 • Соковник JC4800VWY

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 200 W

  Број на вртежи (макс. – мин.): 80 obr/min

  Не’рѓосувачки челик

  Филтер од фина мрежа

  Ефикасен

  Лесно чистење

  Оn/Off копче

  Slow juicer – постепено цедење со сврделот

  За овошје, зеленчук и јаткасти плодови

  Реверзибилно работење (обратно движење)

  Четка за лесно чистење

  Волумен на садот за сок: 0,6 l

  Волумен на садот за пулпа: 0,6 l

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Инокс

  Моќност на моторот (max): 200 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 15 × 45,5 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,7 × 44 × 35,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,6 kg

  Приклучна моќ: 200 W

  Код: 513145

  EAN Код: 3838942067648

  130 ден
  Sold By: WelStore

  Соковник JC4800VWY

  130 ден
 • Рачен блендер HBX601W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 600 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Тивка работа (SilentPower)

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Прицврстување со навртување

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Додаток блендер: Додаток за сецкање, Сад за миксање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Ефикасно четиристрано сечило

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 5,1 × 39 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 21,4 × 13 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 600 W

  Код: 731715

  EAN Код: 3838782070112

  22 ден
 • Рачен блендер HBX601LBW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 600 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Тивка работа (SilentPower)

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Прицврстување со навртување

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Додаток блендер: Додаток за сецкање, Сад за миксање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Ефикасно четиристрано сечило

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 5,1 × 39 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 21,4 × 13 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 600 W

  Код: 731715

  EAN Код: 3838782149429

  22 ден
 • Миксер ME510W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 425 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 4

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 18,5 × 13,5 × 9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21,7 × 17 × 9,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 435 W

  Код: 503955

  EAN Код: 3838942054686

  30 ден
  Sold By: WelStore

  Миксер ME510W

  30 ден
 • Миксер M360CW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 345 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластично

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 18,8 × 14,2 × 8,4 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 10 × 20,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg

  Приклучна моќ: 300 W

  Код: 733349

  EAN Код: 3838782178726

  30 ден
  Sold By: WelStore

  Миксер M360CW

  30 ден
 • Миксер M420CW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 450 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластично

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 18,8 × 14,2 × 8,4 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 10 × 20,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 450 W

  Код: 735619

  EAN Код: 3838782393037

  31 ден
  Sold By: WelStore

  Миксер M420CW

  31 ден
 • Миксер M460CBK

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 450 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластично

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 18,8 × 14,2 × 8,4 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 10 × 20,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 450 W

  Код: 735620

  EAN Код: 3838782393044

  32 ден
  Sold By: WelStore

  Миксер M460CBK

  32 ден
 • Миксер M460CDC

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 460 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Простор за сместување на кабелот

  Куќиште: Пластично

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 20 × 15,1 × 7,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22 × 11 × 20,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Приклучна моќ: 400 W

  Код: 735651

  EAN Код: 3838782393051

  32 ден
  Sold By: WelStore

  Миксер M460CDC

  32 ден
 • Рачен блендер HB600ORA

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 600 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Тивка работа (SilentPower)

  Гумена рачка за цврст фат

  Лесно чистење

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Ефикасно четиристрано сечило

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Боја: Црна/Бела

  Должина на приклучен кабел: 1,4 m

  Димензии (ШxВxД): 5,5 × 40 × 5,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 16 × 25,8 × 8 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 600 W

  Код: 673820

  EAN Код: 3838782129605

 • Блендер BSM600CLW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 250 W

  AC мотор за сигурно работење

  Тивка работа (SilentPower)

  Материјал на ножот: Квалитетен нож од не’рѓосувачки челик

  Лесно чистење

  Ефикасно четиристрано сечило

  Сад за носење

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење

  Дополнителен сад

  Волумен на садот: 0,6 l

  Капак со кој се претвора блендерот во сад за носење

  Отворање на капакот

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Димензии (ШxВxД): 13 × 40 × 14 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 24 × 25 × 16,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Приклучна моќ: 250 W

  Код: 734920

  EAN Код: 3838782344558

  35 ден
  Sold By: WelStore

  Блендер BSM600CLW

  35 ден
 • Рачен блендер HBC564QW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 560 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Регулација на брзината

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Прицврстување со навртување

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Додаток блендер: Сецко со сад, Додаток за сецкање, Сад за миксање, Додаток за миксање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l

  Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Сад за мерење со капак, погоден за складирање храна

  Двојно сечило

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,2 m

  Димензии (ШxВxД): 5,1 × 35,5 × 5,1 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25 × 15 × 25,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 735653

  EAN Код: 3838782393075

  40 ден
 • Миксер M400ORA

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 400 W

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење

  Боја: Црна/Бела

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 10 × 30 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 21 × 24,8 × 13,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Приклучна моќ: 400 W

  Код: 673818

  EAN Код: 3838782129582

  Sold By: WelStore

  Миксер M400ORA

  50 ден
 • Блендер B501LBW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 500 W

  AC мотор за сигурно работење

  Тивка работа (SilentPower)

  Лесно чистење

  Ефикасно четиристрано сечило

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење

  Волумен на садот: 1,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Сад за мерење кој овозможува едноставно следење на рецептите

  Отворање на капакот

  Складирање на кабелот

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,3 × 44 × 19,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,6 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 734628

  EAN Код: 3838782334498

  41 ден
  Sold By: WelStore

  Блендер B501LBW

  41 ден
 • Рачен блендер HBC806QW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 800 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Регулација на брзината

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Прицврстување со навртување

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Додаток блендер: Сецко со сад, Додаток за сецкање, Сад за миксање, Постоље, Додаток за миксање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l

  Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Сад за мерење со капак, погоден за складирање храна

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Ефикасно четиристрано сечило

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 5,4 × 39,7 × 6,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32,6 × 18 × 28,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 735656

  EAN Код: 3838782393105

  50 ден
 • Рачен блендер HBC807QB

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 800 W

  DC мотор за економична употреба и долготрајност

  Лесно чистење

  Вклучување со притискање на копче

  Регулација на брзината

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Бела

  Прицврстување со навртување

  Едноставна употреба

  Пригоден за подготовка на каши

  Додаток блендер: Сецко со сад, Додаток за сецкање, Сад за миксање, Постоље, Додаток за миксање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l

  Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Сад за мерење со капак, погоден за складирање храна

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Ефикасно четиристрано сечило

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 5,4 × 39,7 × 6,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32,6 × 18 × 28,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 735657

  EAN Код: 3838782393914

  54 ден
 • Миксер со сад за матење и месење M450WS

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 450 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 5

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Копче за вадење на додатоците

  Маталки од не’рѓосувачки челик

  Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење, Иновативни маталки за тесто

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Капацитет на садот за мешање и месење: 2 l

  Гумени ногарки за стабилност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 22,8 × 25,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,4 kg

  Приклучна моќ: 400 W

  Код: 663552

  EAN Код: 3838782058868

  58 ден
 • Блендер B1000GE

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.000 W

  AC мотор за сигурно работење

  Број на вртежи (макс. – мин.): 18.000 obr/min

  Ефикасно четиристрано сечило

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Волумен на садот: 1,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Гумени ногарки за стабилност

  Стаклен сад за мешање кој дозволува целосна контрола врз процесот

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Боја: Инокс

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 24 × 40,8 × 19,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 37 × 26 × 20,9 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 733361

  EAN Код: 3838782178740

  66 ден
  Sold By: WelStore

  Блендер B1000GE

  66 ден
 • Nutri Power блендер BN1000W

  Sold By: WelStore

  Број на вртежи (макс. – мин.): 20.000 obr/min

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301

  Лесно чистење

  Ефикасен нож со шест сечила

  Суво мешање

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Дополнителен сад

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Капак со кој се претвора блендерот во сад за носење

  Гумени ногарки за стабилност

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 15,2 × 37,9 × 17,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30 × 35 × 25 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,6 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 571402

  EAN Код: 3838782002137

  69 ден76 ден
  Sold By: WelStore

  Nutri Power блендер BN1000W

  69 ден76 ден
 • Блендер B800ORA

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 800 W

  Лесно чистење

  Оn/Off копче

  Број на брзини за лесно ракување: 3

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Волумен на садот: 1,5 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Сад за мерење кој овозможува едноставно следење на рецептите

  Отворање на капакот

  Гумени ногарки за стабилност

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Боја: Црна/Бела

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 21 × 41,5 × 14 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 23 × 36,9 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,9 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 673816

  EAN Код: 3838782129575

  Sold By: WelStore

  Блендер B800ORA

  90 ден
 • Кујнски робот SBR800HC

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 800 W

  AC мотор за сигурно работење

  Број на вртежи (макс. – мин.): 19.172 obr/min

  Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301

  Лесно чистење

  Двојно сечило

  Вклучување со притискање на копче

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Додатоци – опрема: Додаток за мелење кафе, Додаток за месење тесто, Диск за ситно сечкање, Диск за рендање, Стандардна подлога, Додаток за матење, Диск за крупно сечкање

  Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l

  Волумен на садот: 1,25 l

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 23,5 × 42,5 × 18,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 43,1 × 36,6 × 25,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,8 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 568395

  EAN Код: 3838942163128

  89 ден
 • Кујнски робот SBR1000BE

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.100 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Лесно чистење

  Двојно сечило

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Регулација на брзината

  Капацитет на садот за мешање и месење: 1,5 l

  Капацитет на садот за сечкање: 2,4 l

  Волумен на садот: 1,5 l

  Соковник

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 26,5 × 29 × 43 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,5 × 28 × 41,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg

  Приклучна моќ: 960 W

  Код: 512145

  EAN Код: 3838942065781

  115 ден
 • Кујнски робот MMC700W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 700 W

  AC мотор за сигурно работење

  Мек старт на моторот (SoftStart)

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  3D мешање

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 6

  Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата

  Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг

  Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l

  Отвор за додавање состојки

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната

  Заштитен капак

  Заштитени погонски делови

  Заклучување на моторот за дополнителна сигурност

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 1,4 m

  Димензии (ШxВxД): 34,5 × 30,4 × 21,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,8 × 36 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,1 kg

  Приклучна моќ: 600 W

  Код: 663554

  EAN Код: 3838782058882

  131 ден
 • Кујнски робот MMC1000W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.000 W

  AC мотор за сигурно работење

  Мек старт на моторот (SoftStart)

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Тивка работа (SilentPower)

  3D мешање

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 6

  Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата

  Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг

  Вклучени додатоци

  Вклучени додатоци: Блендер

  Дополнителни додатоци што може да се купат одделно: 3 додатоци за салама и колбаси, блендер, додаток за кекси, 3 додатоци за сечкање, соковник за бавно цедење, за тестенини за подготовка на лазања, за мелење месо, 5 мали додатоци за подготовка на тестенини, за фиде и шпагети, за тестенини и таљатели

  Капацитет на садот за мешање и месење: 4,5 l

  Отвор за додавање состојки

  Рачка на садот

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Можност за купување дополнителни додатоци

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната

  Заштитен капак

  Заштитени погонски делови

  Заклучување на моторот за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Преносен материјал: Метал

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 38,2 × 34,4 × 28,4 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 59,3 × 30 × 41,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 8,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 10,4 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 663555

  EAN Код: 3838782058899

  207 ден
 • Кујнски робот MMC1000RLR

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.000 W

  AC мотор за сигурно работење

  Мек старт на моторот (SoftStart)

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Тивка работа (SilentPower)

  3D мешање

  Лесно чистење

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 7

  Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата

  Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Силиконска маталка, Маталка за шлаг

  Вклучени додатоци

  Вклучени додатоци: Колачи, 3 додатоци за рендање и сецкање, Додаток за мелење на месо

  Дополнителни додатоци што може да се купат одделно: 3 додатоци за салама и колбаси, додаток за кекси, 3 додатоци за сечкање, соковник за бавно цедење, за тестенини за подготовка на лазања, за мелење месо, 5 мали додатоци за подготовка на тестенини, за фиде и шпагети, за тестенини и таљатели

  Сад: Пластичен сад

  Капацитет на садот за мешање и месење: 4,5 l

  Сад со екстра волумен: 4,3 l

  Отвор за додавање состојки

  Рачка на садот

  Гумени ногарки за стабилност

  Можност за купување дополнителни додатоци

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната

  Заштитен капак

  Заштитени погонски делови

  Заклучување на моторот за дополнителна сигурност

  Куќиште: Алуминиум

  Боја: Црвена

  Преносен материјал: Метал

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 36 × 37,2 × 27 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,2 × 30,2 × 43 cm

  Нето тежина на апаратот: 9,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 10,6 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 737804

  EAN Код: 3838782470554

  269 ден
 • Автоматски апарат за кафе GCC800X

  Sold By: WelStore

  Не’рѓосувачки челик

  Потребно време за подготвување(загревање) на апаратот: 2 мин.

  Управување на допир

  Тајмер

  Начин на подготовка на кафе: Во зрна и мелено

  Прилагодување на дозата на кафе

  Автоматско капучино

  Различни должини на приготвено кафе: 3

  Сопствени програми

  Можност за правење на 2 кафиња одеднаш: 2

  Приготвување на пена од млеко

  Програм за отстранување на каменец(бигор)

  Сад за кафе во зрна: 200 g

  1,5 литри: 1,8 l

  Стандардно

  Можност за приготвување на чај

  Притисок на пумпата: 15 Bar

  Фреквенција: 50-60 Hz

  Сад за вода

  Куќиште: Не’рѓосувачки челик

  Боја: Инокс

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 53,5 × 51 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56 × 45-45 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 23 kg

  Бруто тежина на апаратот: 27,6 kg

  Приклучна моќ: 1.350 W

  Код: 438723

  EAN Код: 3838942963803

  1.298 ден
 • Декоративна плоча за машина за садови DFD72SY21

  Sold By: WelStore

  Материјал на челната плоча: Стакло

  Метална рачка

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 71,6 × 1,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68,5 × 78 × 12,5 cm

  Код: 808653

  EAN Код: 3838782419386

  113 ден
 • Декоративна плоча за машина за садови DFD720ORA

  Sold By: WelStore

  Материјал на челната плоча: Стакло

  Метална рачка

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 71,6 × 1,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68,5 × 78 × 12,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,2 kg

  Код: 808654

  EAN Код: 3838782419423

  157 ден
 • Машина за миење садови – самостојна GS52040W

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  Референтна програма: 3

  9 стандардни сетови

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 10 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,68 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.800 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 85,5 × 64,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 36,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 40,8 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736021

  EAN Код: 3838782411397

  292 ден
 • Машина за миење садови – вградна GI52040X

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма; Накиснување; Daily wash

  Референтна програма: 3

  9 стандардни сетови

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 10 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,68 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.800 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 85,5 × 64,5 cm

  Мерки за вградување: 45 × 82 × 56 cm

  Нето тежина на апаратот: 31,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 37,5 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736000

  EAN Код: 3838782411380

  292 ден
 • Целосно вградна машина за садови GV52040

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма; Накиснување; Daily wash

  Референтна програма: 3

  9 стандардни сетови

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 10 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,68 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.800 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 85,5 × 64,5 cm

  Мерки за вградување: 45 × 82 × 56 cm

  Нето тежина на апаратот: 30,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 36,5 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735999

  EAN Код: 3838782411373

  308 ден
 • Машина за миење садови – самостојна GS52040S

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  Референтна програма: 3

  9 стандардни сетови

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 10 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,68 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.800 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 85,5 × 64,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 36,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 40,2 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736022

  EAN Код: 3838782411403

  308 ден
 • Машина за миење садови – самостојна GS62040W

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма; Накиснување; Daily wash

  Референтна програма: 3

  13 стандардни сетови (SpaceComfort)

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Не е возможно

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 11 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,94 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 60 × 84,5 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,6 × 87,5 × 67,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 44,2 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735997

  EAN Код: 3838782411359

  316 ден
 • Целосно вградна машина за садови GV631E60

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Максимална температура на влезната вода: 70 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  Управување: Копче

  Сензори: Сензор за ниво на вода

  Температура на миење: 70, 60, 55, 35 °C

  Референтна програма: 3

  13 стандардни сетови (SpaceComfort)

  Меморирање на сопствени програми

  Програма SpeedWash

  Дополнително сушење (ExtraDry)

  Дополнителна хигиена

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 0-24 часа

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Мултиклак

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Горна корпа: Широка мрежа; Преклоплива лева полица за вино; Фиксни држачи; Фиксна подлога за чаши; Стандарден држач за нож

  Долна корпа: Широка мрежа; Фиксни држачи; Корпа за кујнски прибор

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 9,9 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,93 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.772 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 70 mm

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm

  Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm

  Нето тежина на апаратот: 29 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,3 kg

  Приклучна моќ: 1.900 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737699

  EAN Код: 3838782478345

  324 ден373 ден
 • Машина за миење садови – самостојна GS62040S

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма; Накиснување; Daily wash

  Референтна програма: 3

  13 стандардни сетови (SpaceComfort)

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Не е возможно

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 11 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,94 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 60 × 84,5 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,6 × 87,5 × 67,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 39,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 44,7 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735998

  EAN Код: 3838782411366

  324 ден
 • Машина за миење садови – вградна GI62040X

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 44, 40 °C

  5 програми: Брзa програмa; Интензивно миење; Економична програма; Накиснување; Daily wash

  Референтна програма: 3

  13 стандардни сетови (SpaceComfort)

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 3/6/9h

  Број на корпи: 2

  Систем на горната корпа: Рачно нагодување

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 4

  Распрснувачи: 2

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 11 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,94 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l

  Бучност: 47 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,5 × 55,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,6 × 85,5 × 67,5 cm

  Мерки за вградување: 60 × 82 × 56 cm

  Нето тежина на апаратот: 36,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 39,1 kg

  Приклучна моќ: 1.850 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735996

  EAN Код: 3838782411342

  324 ден
 • Целосно вградна машина за садови GV561D10

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+++

  Максимална температура на влезната вода: 60 °C

  Тип на мотор: Инвертер мотор

  Индикатор на одбраната програма

  On/Off индикатор

  Температура на миење: 60, 55, 45, 35 °C

  Референтна програма: 3

  Автоматскa програмa

  Програма SpeedWash

  Функција за половично полнење

  Автоматско отворање на вратата (TotalDry)

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 0-24 часа

  Број на корпи: 3

  Систем на горната корпа: Клик клак систем

  Преклопувачки носачи за чинии во долната корпа

  Нивоа на прскање: 5

  Распрснувачи: 3

  Самочистечки филтер

  Горна корпа: Рачка со пластично лого

  Долна корпа: Рачка со пластично лого

  Горна корпа (дел за прибор): Рачка со пластично лого

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 9,5 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,74 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.660 l

  Бучност: 45 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 50 mm

  Приклучна моќ(V): 230 V

  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,5 × 88,5 × 62 cm

  Мерки за вградување: 45 × 82 × 58 cm

  Нето тежина на апаратот: 34,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 39,5 kg

  Приклучна моќ: 1.760 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 737468

  EAN Код: 3838782459863

  389 ден
 • Целосно вградна машина за садови GV661D60

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+++

  Максимална температура на влезната вода: 70 °C

  Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

  Индикатор на одбраната програма

  Управување: Копче

  Сензори: Сензор за ниво на вода, Сензор за чистa вода

  Температура на миење: 70, 65, 55, 45, 35 °C

  Референтна програма: 1

  16 стандардни сетови

  Меморирање на сопствени програми

  Брза интензивна програма (QuickIntensive)

  Автоматскa програмa

  Програма SpeedWash

  Автоматско отворање на вратата (TotalDry)

  Дополнителна хигиена

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 0-24 часа

  Број на корпи: 3

  Систем на горната корпа: Мултиклак

  Нивоа на прскање: 5

  Распрснувачи: 3

  Самочистечки филтер

  Горна корпа: Широка мрежа; Преклоплива лева полица за вино; Преклоплива десна полица за вино; Фиксни држачи; Фиксна подлога за чаши; Стандарден држач за нож

  Долна корпа: Широка мрежа; Преклопувачки/делив заден држач

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 11 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,85 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l

  Бучност: 45 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 70 mm

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm

  Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm

  Нето тежина на апаратот: 30 kg

  Бруто тежина на апаратот: 32,3 kg

  Приклучна моќ: 1.900 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736477

  EAN Код: 3838782463860

  430 ден
 • Целосно вградна машина за садови GV672C60

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+++

  Максимална температура на влезната вода: 70 °C

  Тип на мотор: Инвертер мотор

  Индикатор на одбраната програма

  Управување: Контрола со допир (TouchControl)

  ЛЕД индикатор

  Сензори: Сензор за ниво на вода, Сензор за чистa вода

  Температура на миење: 70, 65, 55, 45, 35 °C

  Референтна програма: 1

  16 стандардни сетови

  Меморирање на сопствени програми

  Брза интензивна програма (QuickIntensive)

  Автоматскa програмa

  Програма SpeedWash

  Автоматско отворање на вратата (TotalDry)

  Дополнителна хигиена

  Функција за таблета 3 во 1

  Индикатор на одбраната програма

  Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време

  Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

  Одложен старт 0-24 часа

  Број на корпи: 3

  Систем на горната корпа: Мултиклак

  Нивоа на прскање: 5

  Распрснувачи: 3

  Самочистечки филтер

  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

  Сервисна дијагностика

  Внатрешност од не’рѓосувачки челик

  Потрошувачка на вода: 9,6 l

  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,76 kWh

  Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 2.688 l

  Бучност: 42 dB(A)re1pW

  Регулирање на висината: 70 mm

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm

  Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm

  Нето тежина на апаратот: 33,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 35,5 kg

  Приклучна моќ: 1.900 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 736626

  EAN Код: 3838782474071

  560 ден
 • Микробранова Печка MO20A3

  Sold By: WelStore

  Боја: Бела боја

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Пластика

  Начин на отварање на вратата: Копче

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Електронско управување

  Начин на управување: Копче, Копче

  Дисплеј за прикажување на времето

  Паметно управување

  Можност за исклучување на екранот

  Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)

  Часовен опсег (min): 60 min

  Комбинирано греење: Микробранови

  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)

  AquaClean функција

  Автоматско мени

  Број на меморирани програми: 11

  Дефиниран старт на готвење

  Заклучување за заштита од деца

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,2 × 29,4 × 38,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 10,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 12,5 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 1.280 W

  Осигурувач: 8 A

  Код: 733236

  EAN Код: 3838782176517

  76 ден
 • Микробранова Печка MO20E1

  Sold By: WelStore

  Боја: Сребрена

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Пластика

  Начин на отварање на вратата: Копче

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Механичко управување

  Начин на управување: Копче

  Часовен опсег (min): 35 min

  Комбинирано греење: Микробранови

  Временско

  AquaClean функција

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,2 × 29,4 × 38,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 10,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 12,6 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 1.280 W

  Осигурувач: 8 A

  Код: 733234

  EAN Код: 3838782175398

  Прилози

  86 ден94 ден
  Sold By: WelStore

  Микробранова Печка MO20E1

  86 ден94 ден
 • Микробранова Печка MMO20DEII

  Sold By: WelStore

  Боја: Метал

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Инокс

  Начин на отварање на вратата: Рачка

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Електронско управување

  Дисплеј за прикажување на времето

  Паметно управување

  Часовен опсег (min): 95 min

  Комбинирано греење: Микробранови

  Пулс-технологија

  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)

  Автоматско мени

  Број на меморирани програми: 8

  Заклучување за заштита од деца

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm

  Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,5 × 31,5 × 39,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 11,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 12,6 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 1.270 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 474786

  EAN Код: 3838942011757

  80 ден89 ден
 • Микробранова Печка MO20E2W

  Sold By: WelStore

  Боја: Бела боја

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Пластика

  Начин на отварање на вратата: Копче

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Број на инфра греjачи: 1

  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Механичко управување

  Начин на управување: Копче

  Часовен опсег (min): 35 min

  Начини на загревање:
  Скара
  Микробранова печка
  Број на комбинирани опции на загревање: 3

  Број на програми со грил: 1

  Комбинирано греење: Микробранови + грил

  Временско

  AquaClean функција

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

  Решетка за скара

  Начин на загревање: Кварцно

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,2 × 29,4 × 38,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 11,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 13,2 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 1.280 W

  Осигурувач: 8 A

  Код: 733235

  EAN Код: 3838782175404

  81 ден
 • Микробранова Печка MO20A3B

  Sold By: WelStore

  Боја: Црна

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Пластика

  Начин на отварање на вратата: Копче

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Електронско управување

  Начин на управување: Копче, Копче

  Дисплеј за прикажување на времето

  Паметно управување

  Можност за исклучување на екранот

  Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)

  Часовен опсег (min): 60 min

  Комбинирано греење: Микробранови

  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)

  AquaClean функција

  Автоматско мени

  Број на меморирани програми: 11

  Дефиниран старт на готвење

  Заклучување за заштита од деца

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,2 × 29,4 × 38,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 10,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 12,5 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 1.280 W

  Осигурувач: 8 A

  Код: 733237

  EAN Код: 3838782176524

  84 ден
 • Микробранова Печка MO20A4X

  Sold By: WelStore

  Боја: Метал

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Инокс

  Начин на отварање на вратата: Копче

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 800 W

  Број на инфра греjачи: 1

  Јачина на инфра грејачот (грил): 1.000 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

  Електронско управување

  Начин на управување: Копче, Копче

  Дисплеј за прикажување на времето

  Паметно управување

  Можност за исклучување на екранот

  Звучен сигнал: Можност за исклучување (Off option)

  Часовен опсег (min): 60 min

  Начини на загревање:
  Скара
  Микробранова печка
  Број на комбинирани опции на загревање: 2

  Број на програми со грил: 1

  Комбинирано греење: Микробранови + грил

  Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)

  AquaClean функција

  Автоматско мени

  Број на меморирани програми: 11

  Дефиниран старт на готвење

  Заклучување за заштита од деца

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка стаклена чинија

  Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

  Решетка за скара

  Начин на загревање: Кварцно

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,2 × 29,4 × 38,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 11,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 13,1 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 1.280 W

  Осигурувач: 8 A

  Код: 733240

  EAN Код: 3838782176555

  91 ден
 • Микробранова Печка MO4250CLI

  Sold By: WelStore

  Боја: Слонова коска

  Лакирана

  Врата: Стакло

  Материјал на челната плоча: Стакло

  Начин на отварање на вратата: Рачка

  Отвoрање на врата: Лево

  Волумен: 20 l

  SuperSize површина за печење

  Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

  Максимална моќност на микробрановата: 700 W

  Број на инфра греjачи: 1

  Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W

  Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

  Механичко управување

  Начин на управување: Копче

  Часовен опсег (min): 30 min

  Начини на загревање:
  Скара
  Микробранова печка
  Број на комбинирани опции на загревање: 3

  Број на програми со грил: 1

  Комбинирано греење: Микробранови + грил

  Временско

  Сигурносен прекинувач

  Ротирачка решетка за скара

  Начин на загревање: Кварцно

  Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 52,5 × 33 × 41 cm

  Нето тежина на апаратот: 12,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 14 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

  Приклучна моќ: 1.080 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 434738

  EAN Код: 3838942953835

  113 ден