WelStore

 • No ratings found yet!
 • Always open
1454Products found
View
Filter
 • YBX9027 12V 60Ah 640A Yuasa AGM Start Stop Plus

  Sold By: WelStore

  Voltage: 12V
  Capacity: 60Ah
  Starting power: 640A
  Dimensions: 242x175x190 mm
  Weight: 16.7kg
  Housing type: L2 AGM
  Warranty: 40 months

  167 ден
 • Duracell Battery DS44-55 R+ (30m Warranty)

  Sold By: WelStore

  DS44 R+ (30 meseci garancija) 44Ah 400 CCA Ampers  D/210 V/ 175 S/  175

  DS55 R+ (30 meseci garancija) 55Ah 480 CCA Ampers  D/241 V/ 175  S/ 175

  65 ден77 ден
  Sold By: WelStore

  Duracell Battery DS44-55 R+ (30m Warranty)

  65 ден77 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  10 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XXL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  16 ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  16 ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  15 ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:XXL

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  16 ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  15 ден
 • Polo T-Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Polo T-Shirt

  16 ден
 • Фен за коса HD213GG

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Копче за ладен воздух

  Филтер кој се отстранува

  Moжност за закачување

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 3

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 2.100 W

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 17,5 × 29 × 9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,5 × 29 × 9,5 cm

  Код: 683129

  EAN Код: 3838782081750

 • Фигаро за коса HC19PR

  Sold By: WelStore

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Дијаметар: 19 mm

  Ладен врв

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 42 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 32,5 × 7,5 × 5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 3,9 × 3,6 cm

  Код: 728103

  EAN Код: 3838782026942

 • Пегла за коса HS90BG

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 90 mm

  Едноставна механичка контрола

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 43 W

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 7,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,7 × 8 × 6 cm

  Код: 728101

  EAN Код: 3838782026928

 • Фен за коса HD203BG

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Копче за ладен воздух

  Филтер кој се отстранува

  Moжност за закачување

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Бучност: 78 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 28,5 × 8,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,8 × 29,8 × 9,5 cm

  Код: 728096

  EAN Код: 3838782026164

 • Пегла за коса HS110PR

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 728100

  EAN Код: 3838782026911

 • Пегла за косаHS110BK

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Боја: Црна

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 736492

  EAN Код: 3838782431302

 • TRAVEL SET HTS03BG

  Sold By: WelStore

  Moжност за закачување

  На преклоп

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 72 mm

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Број на температурни нивоа: 2

  Заклучување

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Бучност: 71,5 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220…240 V

  Димензии (ШxВxД): 13,5 × 23 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 9,5 × 25,6 × 16,2 cm

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Код: 731957

  EAN Код: 3838782154058

  Sold By: WelStore

  TRAVEL SET HTS03BG

  40 ден
 • Фен за коса HD215PR

  Sold By: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Копче за ладен воздух

  Филтер кој се отстранува

  Moжност за закачување

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: Континуирано

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Бучност: 74 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 28,5 × 8,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 29 × 9,5 cm

  Код: 728093

  EAN Код: 3838782026140

 • Садови за готвење CWWA01HC

  Sold By: WelStore

  CWWA01HC

  Тип: Самостојна

  Вок тава

  Линија: CHEF’S COLLECTION

  Број на садови во комплет: 1

  Готвење со помалку масло

  Димензии на садот: ᴓ30 cm

  Површина која спречува лепење на храната

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Безбедно за миење во машина за садови

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,9 × 10,1 × 49,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 575299

  EAN Код: 3838782013096

 • Грил тава GPCI240R

  Sold By: WelStore

  Димензии (ШxВxД): 43 × 2,5 × 24 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 3,1 × 24,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Код: 578000

  EAN Код: 3838782012747

  Sold By: WelStore

  Грил тава GPCI240R

  59 ден
 • Садови за готвење CW09ES

  Sold By: WelStore

  CW09ES

  Тип: Сет садови за готвење

  Длабоко тенџере

  Плитко тенџере

  Тава за сос

  Стаклен капак

  Линија: ETERNAL

  Број на капаци: 4

  Број на садови во комплет: 5

  Рачки отпорни на топлина

  Отпорност на гребаници

  За употреба во рерна

  Димензии на садот: ᴓ 24х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х8 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 16х8 cm

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Материјал на капакот: Стакло

  Безбедно за миење во машина за садови

  Дно кое заштедува електрична енергија

  Димензии (ШxВxД): 49 × 33 × 17,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,5 × 26,5 × 22,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg

  Код: 736595

  EAN Код: 3838782432712

  156 ден
 • Садови за готвење CWSA08HC

  Sold By: WelStore

  CWSA08HC

  Тип: Сет садови за готвење

  Длабоко тенџере

  Плитко тенџере

  Тава за пржење

  Тава за сос

  Инокс капак

  Линија: CHEF´S COLLECTION

  Број на капаци: 3

  Број на садови во комплет: 5

  За употреба во рерна

  Димензии на садот: ᴓ 24х7 cm

  Димензии на садот: ᴓ 24х12 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х4,5 cm

  Димензии на садот: ᴓ 20х10 cm

  Надворешна површина: 18-10 не’рѓосувачки челик

  Материјал на капакот: Нерѓосувачки челик

  Безбедно за миење во машина за садови

  Димензии (ШxВxД): 49 × 33 × 17,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,9 × 34,1 × 18,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg

  Код: 575110

  EAN Код: 3838782013515

  173 ден
 • Апарат за сушење храна FDK24DW

  Sold By: WelStore

  Кружни

  Прилагодување на садовите по висина

  Број на садови за сушење: 5

  Едноставна замена на садовите

  Рамномерно сушење на сите нивоа

  Задржување на витамините и минералите

  Електронско управување

  Минимално време: 0,5 h

  Максимално време: 19,5 h

  Минимална температура: 35 ˚C

  Максимална температура: 70 ˚C

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 380 W

  Дијаметар на садот: 310 mm

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 31 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,5 × 32 × 31,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 380 W

  Код: 423353

  EAN Код: 3838942927034

 • Фритеза на топол воздух AF1409DB

  Sold By: WelStore

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Димензии (ШxВxД): 28 × 34 × 30,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 32,5 × 33,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,6 kg

  Приклучна моќ: 1.400 W

  Код: 736351

  EAN Код: 3838782424984

  121 ден
 • Лепач на кеси VS120W

  Sold By: WelStore

  Лепење

  Вакумирање

  Електронско управување

  Тајмер

  Бела

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Контролна сијаличка

  Компактна големина

  10 кеси во прилог

  Број на кеси во пакувањето: 10

  Додаток за сад за вакумирање

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Куќиште: Пластично

  Должина на приклучниот кабел: 300 mm

  Извлекување на воздух: 9 L/min

  Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar

  Моќност: 120 W

  Димензии (ШxВxД): 38 × 5,9 × 15,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,5 × 21 × 7,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 120 W

  Код: 664340

  EAN Код: 3838782060854

 • Овлажнувач на воздух H45W

  Sold By: WelStore

  Подобрена влажност во просторијата

  Капацитет на резервоарот: 4,5 l

  Ultra sonic технологија

  Пареа: Ладна пареа

  Модерен дизајн

  Бела

  Површина: 20 m²

  Куќиште: Пластично

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 17 × 35 × 17 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,2 × 39 × 22,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,6 kg

  Приклучна моќ: 23 W

  Код: 737211

  EAN Код: 3838782452017

 • Овлажнувач на воздух H50W

  Sold By: WelStore

  Подобрена влажност во просторијата

  Подобрен квалитет на воздухот

  Капацитет на резервоарот: 5 l

  Ultra sonic технологија

  Антибактериски филтер

  Пареа: Ладна пареа

  Модерен дизајн

  Мерач на влажноста во просторијата

  Контрола на влажност: 40-70

  Логично управување (Smart control)

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Бела

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Површина: 20 m²

  Куќиште: Пластично

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 17 × 38,7 × 17 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 42,7 × 21,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,1 kg

  Приклучна моќ: 26 W

  Код: 737865

  EAN Код: 3838782471056

 • Прочистувач на воздух OPTIAIR 203M

  Sold By: WelStore

  Тип на апарат: Прочистувач на воздух

  OPTIAIR 203M

  Тајмер: Дигитален

  ЛЦД: ЛЦД дисплеј

  Јонизатор

  Турбо режим на работа

  Индикатор за чистење на филтерот

  Боја: Бела

  Површина на просторот: 20 m2

  Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg

  Приклучна моќ: 50 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 680755

  EAN Код: 3838782075377

  145 ден171 ден
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D16M

  Sold By: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 16 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 29 m2

  Максимална употребна површина: 44 m2

  Номинален напон: 2 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg

  Приклучна моќ: 430 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734859

  EAN Код: 3838782342288

  261 ден
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M

  Sold By: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 20 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 37 m2

  Максимална употребна површина: 52 m2

  Номинален напон: 2,1 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

  Приклучна моќ: 440 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734860

  EAN Код: 3838782342295

  281 ден
 • Прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

  Sold By: WelStore

  Тип на апарат: Прочистувач на воздух

  AP500 SENSE AIR

  ЛЦД: ЛЦД дисплеј

  Јонизатор

  Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW

  Турбо режим на работа

  Индикатор за чистење на филтерот

  Површина на просторот: 60 m2

  Димензии (ШxВxД): 31 × 68 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39,2 × 80,6 × 38,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 9,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 13 kg

  Приклучна моќ: 35 W

  Код: 736952

  EAN Код: 3838782444975

  310 ден364 ден
 • Вага OT150LBW

  Sold By: WelStore

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 30,2 × 30,2 × 2,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 32,6 × 4,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 731716

  EAN Код: 3838782149443

  Sold By: WelStore

  Вага OT150LBW

  35 ден
 • Кујнска вага KT05LBW

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, ML

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Бела боја

  Батерии: 2 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

  Код: 731714

  EAN Код: 3838782149306

 • Кујнска вага KT05LBW

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, ML

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Бела боја

  Батерии: 2 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

  Код: 731714

  EAN Код: 3838782149306

 • Кујнска вага KT10ORA

  Sold By: WelStore

  Кујнска вага

  Електронска

  Стаклена површина на вагата

  Модерен дизајн

  Мерни единици: g, kg, LB, OZ

  Максимална дозволена тежина: 10 kg

  Прецизно мерење

  Функција Тара

  Моментален приказ на тежината на дисплејот

  Калено стакло

  Лесно чистење

  Едноставно управување на допир

  Прегледен ЛЕД дисплеј

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Боја: Црна/Бела

  Батерии: 3 X AAA

  Димензии (ШxВxД): 17 × 2 × 21,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22 × 4,3 × 27 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1 kg

  Код: 673811

  EAN Код: 3838782069604

 • Резач R401W

  Sold By: WelStore

  оќност на моторот (max): 100 W

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Можност за преклопување

  Одстранливи ножеви

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластично

  Резач: Soligen

  Дебелина на сечилото: 0-17 mm

  Дијаметар на сечилото: 17 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 100 W

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 33 × 19,5 × 10,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 36 × 24 × 10,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 731500

  EAN Код: 3838782143090

  Sold By: WelStore

  Резач R401W

  61 ден
 • Резач R506E

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 160 W

  Оn/Off копче

  Пластични ногарки

  Куќиште: Пластика + метал

  Резач: Не’рѓосувачки челик

  Дебелина на сечилото: 0-15 mm

  Дијаметар на сечилото: 19 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 160 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 38,2 × 27,2 × 26,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 28,6 × 28 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,2 kg

  Приклучна моќ: 150 W

  Код: 377478

  EAN Код: 3838942786853

  Sold By: WelStore

  Резач R506E

  73 ден
 • Резач R706A

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 180 W

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Автоматска ротација

  Тацна за сервирање

  Вакумски ногарки за совршена стабилност

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Алуминиум

  Резач: Soligen

  Дебелина на сечилото: 1-15 mm

  Дијаметар на сечилото: 17 cm

  Назабено сечило

  Моќност на моторот (max): 180 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 35 × 28,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 29 × 29,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,5 kg

  Приклучна моќ: 180 W

  Код: 377480

  EAN Код: 3838942786877

  100 ден
  Sold By: WelStore

  Резач R706A

  100 ден
 • Сецко S500GW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 500 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Рачка на садот

  Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301

  Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник

  Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста

  Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка

  Стаклен сад за мешање кој дозволува целосна контрола врз процесот

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Гумени ногарки за стабилност

  Двојно сечило

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Димензии (ШxВxД): 10,2 × 16,5 × 10,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,6 × 19 × 10,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 663556

  EAN Код: 3838782058905

  Sold By: WelStore

  Сецко S500GW

  37 ден
 • Сецко SIC500BK

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 500 W

  AC мотор за сигурно работење

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Рачка на садот

  Материјал на ножот: Висококвалитетен нож SUS303

  Вклучување со притискање на копче

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Ефикасно четиристрано сечило

  Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

  Куќиште: Пластично

  Димензии (ШxВxД): 21 × 31 × 18 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25 × 35 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,3 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 573799

  EAN Код: 3838782005671

  Sold By: WelStore

  Сецко SIC500BK

  44 ден
 • Апарат за мелење на месо MG1600W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.600 W

  Капацитет на мелење: 1,9 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 23 × 18 × 23 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 28,8 × 20,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 350 W

  Код: 573857

  EAN Код: 3838782005596

 • Апарат за мелење на месо MG1800SJW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.800 W

  Капацитет на мелење: 2,2 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 1

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 30,6 × 29 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,6 × 32,6 × 26 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 513714

  EAN Код: 3838942069642

  122 ден
 • Апарат за мелење на месо MG2500SJW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 2.500 W

  Капацитет на мелење: 2,4 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Електронско управување

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 3

  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 3

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 0,9 m

  Димензии (ШxВxД): 34,5 × 32,4 × 26,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 31 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 5,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 680794

  EAN Код: 3838782075971

  195 ден
 • Индукциска плоча ICE2000SP

  Sold By: WelStore

  Црна

  Контрола на допир (TouchControl)

  Тајмер

  1 индукциска зона за готвење
  Центар: Круг 20 cm, 2 kW

  Димензии (ШxВxД): 29 × 4,5 × 36,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,8 × 8,5 × 38,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 566815

  EAN Код: 3838942132209

 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XXL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XXL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  12 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  12 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  16 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  14 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  14 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  12 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  14 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton T-shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  10 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  14 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  17 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  15 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  Size:S/L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:M

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:L

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  13 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  11 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:S

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  10 ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XXL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден
 • Long Sleeve Shirt

  Sold By: WelStore

  Cotton Shirt
  One size:XL

  Sold By: WelStore

  Long Sleeve Shirt

  ден