Topla TT22 225Ah

$268,85

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 225Ah
• Стартна моќ: 1300 А (EN)
• Димензии: 513x275x220/247 mm
• Тежина: / кг
• Поларитет: Десен
• Гаранција: 12м

Спореди

Камионски програм ТОПЛА ТОП акумулаторите се произведени во водечка Ca/Ca технологија со експандиран метал, нудејки при тоа највисоки стартни струи и голема мок за задоволување на потребите за електрична енергија кај најсовремените возила. Овој резултат е постигнат со примена на најнапредни технолошки иновации. Затворениот поклопец на акумулаторот со сигурност го спречува излевањето на електролитот во секакви ситуации, но пред се овозможува подолг животен век и безгрижна експлоатација без никакво одржување.
Карактеристики:
• Херметички затворено куќиште
• Поголем број на плочи +30% за подобри стартни способности
• Подобра технологија која резултира со зголемен отпор на корозија и век на траење
• Индикатор за ниво на течност
• Заштита од експлозија
• Идеален за автомобили со поголемо ниво на опрема
Батерија со највисок квалитет

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×