Topla TOP JIS 95Ah

$114,00

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 95Ah
• Стартна моќ: 850 А (EN)
• Димензии: 305x174x198/218 mm
• Тежина: / кг
• Поларитет: Лев
• Гаранција: 30м

Спореди

Topla Top JIS е батерија прозиведена со проширена метална технологија Ca/Ca и можности за стартување на највисоко ниво. Тоа е батерија со највисок квалитет што е погодна за возила со големи енергетски побарувања. Заради многу мала потрошувачка на вода и запечатена заштита, не е потребно никакво одржување.
– Конструкција со запечатена обвивка
– Поголем број на плочи кои обезбедуваат 30% подобри стартни способности
– Технологија што се шири овозможува подобра отпорност од корозија и затоа има подолг век на траење

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×