Topla Energy Truck ET20B 200 Ah

$224,20

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 200Ah
• Стартна моќ: 1200 А (EN)
• Димензии: 512×222×194/221 mm
• Тежина: 45 кг
• Поларитет: Десен
• Гаранција: 12м

Спореди

Topla Energy Truck акумулаторите се произведени во хибридна Sb/Ca технологија со експандиран метал, кој со својата функционалност и сигурност во работата представува повеке наменски акумулатор кој нуди:
• Подолг животен век
• Високи стартни струи преи екстремни услови
• Минимална потрошувачка на вода
• Сигурен старт при екстремни климатски услови
Со големиот избор на димензии ги задоволува потребите на сите врсти товарни и земјоделски возила.
Карактеристики:
• Долг работен век
• Високи стартни способности
• Ниска потрошувачка на вода
• Долг работен век

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×