Topla EFB Stop & Go 70Ah

$114,00

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 70Ah
• Стартна моќ: 680 А (EN)
• Димензии: 278x175x175 mm
• Тежина: / кг
• Поларитет: Десен
• Гаранција: 30м

Спореди

Topla Top EFB STOP & GO батериите се т.н. подобрени потопени батерии наменети за употреба во возила со почетно ниво START & STOP опција.
EFB батериите ги користат последните иновации во Ca/Ca обезбедувајќи супериорна моќност за вашиот автомобил.
– MFW на позитивни плочи
– Подобрно прифаќање на полнежот за време на возење
– Поголема отпорност од корзија
– Долг живот на батеријата
– Запечатен затворен систем
– Индикатор за ниво (магично око) за проверка на статусот на батеријата
– Заштита од експлозија

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×