Topla AGM Stop & Go 60Ah

$142,50

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 60Ah
• Стартна моќ: 680 А (EN)
• Димензии: / mm
• Тежина: / кг
• Поларитет: Десен
• Гаранција: 36м

Спореди

Topla Top AGM START & GO батериите се регулирани со вентил и оловна кисекина, наменети за возила со поголемо ниво на START & STOP функцијата со обновување на енергијата од прекин. VRLA AGM батеријата е подобрена батерија со оловна киселина до о своите максимални перформанси. Ќелиите на батеријата се затвораат со вентил за ослободување од притисок и електролитот е имобилизиран во апсорбирана стаглена подлога AGМ.
Подобрување на перформансите во:
– Многу мала потрошувачка на вода поради внатрешната рекомбинација на кислород
– Спречување на пролевање на активниот материјал повеќе од три пати како и многу други циклични можности и може да издржи поголемо празнење
– Зголемена стартна моќност поради зголемената искористеност на волуменот на ќелиите од 30%
– Зголемено прифаќање на полнежот за опоравување на батеријата во текот на возењето.
– Нема стратисфакција на киселината како во потопените ќелии
– Најмало прозиводство на штетни гасови
– Отпорност на вибрации
– Нема истурање на киселина при незгода.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×