Taxxon TA75 75Ah

$77,90

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Капацитет: 75Ah
• Стартна моќ: 680 А Technology
• Димензии: 278x175x180 mm
• Тежина: / кг
• Поларитет: Десен
• Гаранција: 24м

Спореди

TAKSON е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широко опсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. takson е акумулатор произведен со користење на Ca/Ca технологија на експандиран метал, дизајниран за возила со основно ниво на електрична опрема која бара супериорно стартување, перформанса и сигурност. Vesna Power е широкоопсежен акумулатор кој нуди одлична моќ, капацитет, перформанса на стартување на студено и сигурност. SMF капакот обезбедува целосна заштита од прелевање и не бара никакво одржување за време на животниот век на акумулаторот.
Ова е висококвалитетен производ за возила од секоја класа.
+ Висока способност за стартување
+ Запечатена затворена конструкција
+ Сигурносен вентил што спречува можност од експлозија
+ Сигурно стартување при екстремни климатски услови

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×