Вграден Комбиниран Фрижидер NRKI2181E1

1.015,60 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Енергетска класа: A+

Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Врата: Метална врата

Боја: Бела боја

Боја на апаратот: Бела

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Шарка на вратата: Door to Door механизам – шарка во форма на ножички

Климатска класа: N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 269 / 248 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 183 / 180 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 86 / 68 l

Капацитет на замрзнување: 8 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 12 h

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

NoFrost DualAdvance

CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

Брзо ладење

Штедлива програма (EcoMode)

Сад за јајца/лед: 1 x 7

ЛЕД осветлување на кровот

5 стаклени полици

Полици прилагодливи по висина

Држач за шишиња

Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

Простор за замрзнување: 3 фиоки

2 стаклени полици

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,80 kWh

Бучност: 39 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 58,5 × 183,5 × 65 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Нето тежина на апаратот: 60 kg

Бруто тежина на апаратот: 62,5 kg

Приклучна моќ: 115 W

Осигурувач: 10 A

Код: 732568

EAN Код: 3838782167959

Compare

Main Menu