Кеси за сендвич

$4,94

Се продава од: WelStore

Има залиха

• Паковање:
– 2.5кг  (260ден)
– 5кг     (480ден)

Спореди
Категорија:

• Паковање:
– 2.5кг  (260ден)
– 5кг     (480ден)

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×