ШТРАФЦИГЕР СО КРЦКАЛКА

$7,03

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TACSD30246

4 БИТОВИ ЅВЕЗДА Т10, Т15, Т20, Т25
5 БИТОВИ ПРАВИ SL3 ,SL4 ,SL5 ,SL6 SL6 ,SL7
4 БИТОВИ КРСТАЧ Ph1 ,Ph2 ,Ph2 ,Ph3
2 БИТОВИ КРСТАЧ Pz1 ,PZ2
7 КЛУЧ БИТОВИ 5 ,6 ,7 ,8 ,9 ,10 ,11

Спореди
SKU: 9281 Категорија:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×