Чизми заштитни

$9,63

Sold By: WelStore

Код: TSP302LBG.41
големина: 41
големина: 42
големина: 43
големина: 44
големина: 45
големина: 46

Богородица ПВЦ / нитрилен материјал
висина: 37см
Ниво на нафта, киселина, алкална отпорност
100% водоотпорен
Спакувано во торба

Clear
Compare
SKU: N/A Category: Tag:

Main Menu