ЧЕТКА ЗА МРСНИ БОИ

$0,57$1,52

Се продава од: WelStore

Код: THT846156
THT846016 – 1″ = 30 ден
THT846156 – 1,5″ = 30 ден
THT846026 – 2″ = 50 ден
2,5″ = 70 ден
THT846036 – 3″ = 80 ден

Clear
Спореди
SKU: 9538 Категорија:

Спецификација

големина

1, 1.5, 2, 2.5, 3

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×