Четка додаток за перач под притисок

$12,78

Sold By: WelStore

In stock

Код: TGTHB2791
големина: 270 * 95mm
Материјал: PP и PA66 + 30GF
со еднаква 455мм Продолжна прачка
Погодно за TGTSG026
Спакувано со хартиена картичка

Compare

Main Menu