Циркулар

$98,15

Sold By: WelStore

In stock

Код: TS42142101

МОЌНОСТ: 1400 Watt
НАПОН: 220 ~ 240V ~ 50Hz
ВРТЕЖИ: 5000rpm
ДИАМЕТАР НА ПИЧА ø210mm
АЛУМИНИУМСКА ПОДЛОГА
ДЛАБИНА И ШИРИНА НА
СЕЧЕЊЕ 55x120mm
СЕЧЕЊЕ АГОЛ 0-45° ЛЕВО И ДЕСНО
КОСО СЕЧЕЊЕ 45° ЛЕВО
ТЕЖИНА: 6.00 kg

Compare

Main Menu