циркулар

$232,10

Sold By: WelStore

In stock

Код: TS42182552
напон:220-240V~50/60Hz
Моќност:1800W
вртежи без терет:5500rpm
големина на пила:255mm(10″)*30mm
капацитет на сечење:
косо аголно ширина висина
0°x0°:140*70mm
45°x0°:95x70mm
0°x45°:140x35mm
45°x45°:95x35mm
алуминиумска база
торба за прашина
Mitre cuts 0-45°left and right
аголни сечења 45° налево
1 пила

Compare

Main Menu