циркулар стабилен

$388,47

Sold By: WelStore

In stock

Код: TS5152542
напон: 220-240V~50/60Hz
Моќност: 1500W
вртежи без терет: 4500rpm
големина на пила:254mm(10″)*16mm
Max Капацитет на сечење:
80mm (90°)
55mm (45°)
големинана работна маса:725 x 490mm
помошна маса(лево & десно):440 x 125
помошна маса(назад): 460 x 125mm
сопирачки на 90° and 45°
4-ногарки метални за стабилност и прицврстеност

Compare

Main Menu