ЦЕНТРИФУГАЛНА ПУМПА

$121,60

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TWP215002

МОЌНОСТ: 1500 W (2HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМАЛНА ВИСИНА: 18 m
МАКСИМАЛНО ПОЦЛЕКУВА ОД 8 m
КАПАЦИТЕТ: 500 lt/min
ВЛЕЗ ;2”
ИЗЛЕЗ ;2”

Спореди
SKU: 8033 Категорија:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×