ЦЕНТРИФУГАЛНА ПУМПА

$66,50

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TWP25506

МОЌНОСТ: 550 W (0.75HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМАЛНА ВИСИНА: 26 m
МАКСИМАЛНО ПОЦЛЕКУВА ОД 8 m
КАПАЦИТЕТ: 100 lt/min
ВЛЕЗ 1”
ИЗЛЕЗ 1”

Спореди
SKU: 8037 Категорија:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×