Хоризонтален замрзнувач FH301CW

$314,51

Sold By: WelStore

In stock

Енергетска класа: A+

Врата: Метална врата

Шарка на вратата: Самозатварачка врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

Ногарки: 4

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 304 / 303 l

Издржливост при прекин на електрична енергија: 56 h

Електронско управување

Рачно одмрзнување

Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C)

Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување на капакот

Простор за замрзнување: 2 корпи

Заклучување на вратата

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,75 kWh

Бучност: 39 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 108 × 85 × 74 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 113 × 89 × 77 cm

Нето тежина на апаратот: 45,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 48 kg

Приклучна моќ: 75 W

Осигурувач: 10 A

Код: 736382

EAN Код: 3838782429439

Compare

Main Menu