Тример за ограда

$27,14

Sold By: WelStore

In stock

Код: TG103251

НАПОН: 220V ~ 240V 50Hz
МОЌНОСТ: 350 W
ВРТЕЖИ: 11000rpm
ДИАМЕТАР НА СЕЧЕЊЕ 250 mm
ТЕЖИНА: 2.0 Kg

Compare

Main Menu