Тостер SM701GCW

$25,37

Sold By: WelStore

In stock

Алуминиум

Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

Ребраста плоча за печење

Фиксна грил плоча

Конвенционален грејач

Складирање во вертикална позиција

Затворена положба

Индикатор за температура

Едноставно печење

Простор за сместување на кабелот

Гумена подлога на садот за поголема стабилност

Рачка за носење

Сигурносно затварање

Ладни рачки

Моќност на грејачот: 700 W

Куќиште: Лакирана површина

Ширина на зоната за печење: 20 cm

Длабочина на зоната за печење: 10 cm

Должина на приклучен кабел: 0,7 m

Димензии (ШxВxД): 22,8 × 9,5 × 22,7 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,9 × 11,8 × 25,7 cm

Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,4 kg

Приклучна моќ: 700 W

Код: 673842

EAN Код: 3838782069727

Compare

Main Menu