Телескопски вградлив аспиратор WHC623E16X

$137,49

Sold By: WelStore

In stock

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: C

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Енергетска класа на осветлувањето: A

Енергетска класа на филтерот за маснотии: A

Енергетска класа на проток на воздух: C

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 505 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 380 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 230 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 372 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 505 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Инокс отпорен на отпечатоци од прсти

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 6 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

Јаглен филтер: 315275

Број на филтри: 2

Tип на мотор: Кондензаторски мотор

Број на мотори: 1

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW

Висина: 250 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 545 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 875 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 62,2 kWh

Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64,5 × 63,7 × 36,5 cm

Нето тежина на апаратот: 8,6 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

Приклучна моќ: 141 W

Осигурувач: 10 A

Код: 514495

EAN Код: 3838942072352

Compare

Main Menu