Телескопски вградлив аспиратор TH60E3B

$86,56$96,18 (-10%)

Sold By: WelStore

In stock

Вграден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: C

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло

Боја на куќиште/декоративен оџак: Црна

Енергетска класа на осветлувањето: A

Енергетска класа на филтерот за маснотии: B

Енергетска класа на проток на воздух: E

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 350 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 150 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 240 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 350 m³/h

Механичко управување

Управување: Преклопник

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 1

Моќност на осветлување: 2,1 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

Јаглен филтер: H10883187

Број на филтри: 2

Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор

Број на мотори: 1

Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW

Висина: 170 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 48,4 kWh

Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,2 × 24,5 × 37 cm

Нето тежина на апаратот: 6,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 8 kg

Приклучна моќ: 110 W

Осигурувач: 10 A

Код: 735409

EAN Код: 3838782388422

Compare

Main Menu