СТОЛБНА ДУПЧАЛКА

$399,00

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TDP207502

НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МОЌНОСТ: 750W
БРЗИНИ 12
ФУТЕР: 20mm
БУШЕЊЕ ДО 80 mm
РАБОТНА МАСА: 290×290 mm
ПОДЕСЛИВА РАБОТНА МАСА
ЛАСЕР ЗА ПРЕЦИЗНО БУШЕЊЕ
ВИСИНА НА МАШИНАТА: 1600 mm
ТЕЖИНА: 70.00 kg

Спореди

Спецификација

Тежина 70 kg

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×