Соковник JC805EII

$72,58

Sold By: WelStore

In stock

Моќност на моторот (max): 800 W

Не’рѓосувачки челик

Филтер од фина мрежа

Можност да се стави цело овошје

Лесно чистење

Автоматско исфрлање на пулпа

On/off копче и копче за регулирање на вртежите

Регулација на брзината

Број на брзини за лесно ракување: 2

Капак за заштита од прашина

Четка за лесно чистење

Вакумски ногарки за совршена стабилност

Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

Волумен на садот за пулпа: 1,5 l

Куќиште: Пластика + метал

Боја: Инокс

Моќност на моторот (max): 800 W

XL отвор за дозирање

Димензии (ШxВxД): 29 × 39,8 × 21 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 41 × 22,5 cm

Нето тежина на апаратот: 3,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

Приклучна моќ: 800 W

Код: 730000

EAN Код: 3838942074820

Compare

Main Menu