Сет од 250 додатоци за челна брусилка

$23,94

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TACSD12501

76 ДИСКОВИ ЗА СЕЧЕЊЕ
60 ШМИРГЛИ
1 БРУСЕН ДИСК
10 БРУСНИ КАМЕЊА СО ОСОВОНА
4 ЕЛАСТИЧНИ ДИСКОВИ ЗА ПОЛИРАЊЕ
39 СМИРГЛИ ЗАМОТЕНИ ВО ЦИЛИНДАР
6 ЧЕТКИ ЧЕЛИЧНИ
7 ДИАМАНТСКИ БИТОВИ
6 БУРГИИ
2 ДОДАТОЦИ ЗА ПОЛИРАЊЕ
5 ДИСКОВИ ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛСТИКА КУФЕР ЗА НОСЕЊЕ

Спореди

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×