Сет алат од 127 парчиња

$76,12

Sold By: WelStore

In stock

Код: THKTHP11272
Сет од 127 парчиња
1 парче 12V литиум-јон (TDLI1211
Со батерија 1,5Ah
Со полнач
1 бит 65мм
Адаптер од 4 парчиња 4-6мм (25мм)
6 парчиња 1/4 “Шестоаголен приклучоци 5мм 6мм 8мм 9мм 10мм 11мм
1 чекан
1 SL5.5×100 шрафцигер
1 PH1x100 шрафцигер
1 7 “клешта
1 француски клуч
Молив за тестирање напон: 100-500VAC
Метро 3м
1 скалпер
5 бургии за метал 2,3,4,5,6 мм
4 бургии за дрво 4,5,6,8 мм
1 изолир 0,19mmX18mmX9,15м
20 битови SL3, SL4, SL5, SL6, PH0, PH1, PH2, PH3, PZ0, PZ1, PZ2, PZ3, T10, T15, T20, T30, H3, H4, H5, H6
држач за битови 1

Compare
Category: Tag:

Main Menu