СЕКАЧ ЗА КАБЕЛ 24

$15,96

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: THT115246

ГОЛЕМИНА: 610mm
ПОГОДЕН ЗА БАКАРНИ И
АЛУМИНИУМСКИ КАБЛИ

ДА НЕ СЕ КОРИСТИ ЗА МЕТАЛНИ КАБЛИ ИЛИ САЈЛИ

Спореди
SKU: 9350 Категорија:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×