Самостоен комбиниран фрижидер NRC6193SXL5 НОВО! А+++ / CONVERTACTIVE / INVERTER

$688,23

Sold By: WelStore

In stock

10 Години гаранција

Технички карактеристики
Енергетска класа: А+++

Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

Врата: Инокс

Боја: Сива металик

Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

Ногарки: 2

Прилагодливи ногарки: 2

Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

Климатска класа: SN, N, ST, T

Инвертер мотор

Вкупен бруто/нето капацитет: 354 / 326 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 233 / 220 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 121 / 106 l

Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h

Електронско управување на вратата

Тип на дисплеј: ЛЦД дисплеј

Аларм за отворена врата

Индикатор за температура: Дигитален индикатор за температура во ладилникот и во замрзнувачот

Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

NoFrost Plus

IonAir со Multiflow 360° функција

ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник

Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Брзо ладење

Штедлива програма (EcoMode)

ЛЕД осветлување на кровот

4 стаклени полици

Држач за шишиња

Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,49 kWh

Бучност: 37 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 77,5 cm

Нето тежина на апаратот: 64 kg

Бруто тежина на апаратот: 66 kg

Приклучна моќ: 110 W

Осигурувач: 10 A

Код: 737269

EAN Код: 3838782455377

Compare

Main Menu