Ротриачки ударен чекан

$97,16

Sold By: WelStore

In stock

Код: TH1153236
Напон: 220-240V~50/60Hz
мочност: 1500W
Вртежи: 850rpm
удари: 4400bpm
ударна сила: 5.5J
Max.бушење капацитет:
бетон: 32mm
метал: 13mm
дрво: 40mm
SDS плус Футер
една дугме со 4функцијаs
со 3 бургии и 2 длето

Compare

Main Menu