Реципрочна пила

$71,79

Sold By: WelStore

In stock

Код: TS100806

НАПОН: 220-240 V ~ 50 Hz
МОЌНОСТ: 750 Watt
ВРТЕЖИ: 0-2800 rpm
ПОТЕНЦИОМЕТАР ЗА БРЗИНА
СИСТЕМ ЗА БРЗО МЕНУВАЊЕ СЕЧИЛО
ВКЛУЧЕНО 1 ПИЛА ЗА ДРВО: 1 ЗА МЕТАЛ:
ТЕЖИНА: 2.20 kg

Compare

Main Menu