ПУМПА ЗА ВОДА НА БЕНЗИН 1”

$127,85

Sold By: WelStore

In stock

Код: TP3101

4 ТAKTEН МОТОР НА БЕНЗИН
ИЗЛЕЗ: 25mm, 1”
МАКСИМУМ ИСФРЛУВА: 300 L / min
MAX: ВИСИНА 18 m
МАX: ПОВЛЕКУВА 6 m
МОТОР: 97 cc
РАЧНО ПАЛЕЊЕ
ТЕЖИНА: 10.00 Kg

Compare
Category: Tag:

Main Menu