Правосмукалка VCEB01GAWWF

$153,22

Sold By: WelStore

In stock

GFORCEAQUA

Моќ на всисување: 92 W

Водена филтрација

За суво чистење

Број на додатоци: 3

Универзална четка

Проток на воздух: 20,2 L/s

Волумен на садот за прашина: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Дијаметар на цевката: 35 mm

Должина на телескопската цевка: 90 cm

Материјал на цевката: Алуминиум

Двојна ХЕПА филтрација

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

Додатоци: 3

Гумена рачка

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 9 m

Хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Гумирани тркалца

Заштита од прегревање

Мотор By pass

Боја: Бела

Потрошувачка на енергија kWh/год.: 30,1 kWh

Должина на приклучен кабел: 7,0 m

Бучност: 79 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 45 × 31 × 30 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 53 × 34,5 × 34 cm

Нето тежина на апаратот: 6 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,7 kg

Приклучна моќ: 800 W

Код: 678536

EAN Код: 3838782071249

Compare

Main Menu