Правосмукалка VC2421ECW

$127,65

Sold By: WelStore

In stock

EVO CONTROL

Максимална моќност на моторот: 2.400 W

Моќ на всисување: 500 W

Со вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 3

Универзална четка

Проток на воздух: 43 L/s

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Должина на телескопската цевка: 90 cm

Материјал на цевката: Алуминиум

1 Хепа филтер

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Хартиени вреќи за прашина: 2

Платнена вреќичка: 1

Додатоци: 3

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 19 m

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 4

Гумирани тркалца

Гумирани тркалца

Боја: Бела

Должина на приклучен кабел: 7,0 m

Бучност: 75 dB(A)re1pW

Максимална моќност на моторот: 2.400 W

Димензии (ШxВxД): 46 × 24 × 30 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55,5 × 31 × 33,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,5 kg

Приклучна моќ: 2.200 W

Код: 594905

EAN Код: 3838782024412

Compare

Main Menu