Правосмукалка

107,30 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TVC14122
Напон: 220V-240V~50/60Hz
мочност: 800W
мотор со бакарна жицаr
метален резервоар
капацитет на резервоар: 12L
проток: 1.7m3/min
притисок на вшмукање: 16KPa
1.5m флексибилно црево
пластична цевка
1 четказа под
Total 2.3m должина на кабел
HEPA филтер
мокро и суво чистење
пакувана во картонска кутија

Compare

Seller Information

  • Store Name: WelStore
  • Seller: WelStore
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Main Menu