ПОТОПНА ПУМПА

$55,07

Sold By: WelStore

In stock

Код: TWP87501

НАПОН: 220V ~ 240 ~ 50Hz
МОЌНОСТ: 750W (1.0HP)
МАКСИМАЛНА ВИСИНА: 8 m
КАПАЦИТЕТ: 216 L / min
ПОВЛЕКУВА ОД 5 m
ИЗЛЕЗ 1 ‘
ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ 9 m
TЕЖИА 5.90 kg

Compare
Category: Tag:

Main Menu