Потопна пумпа

$157,35

Sold By: WelStore

In stock

Код: TWP511009C

МОЌНОСТ: 1100 W (1.5HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 112 m
КАПАЦИТЕТ: 5m /h
ВЛЕЗ 1/4”
ИЗЛЕЗ 1/4”
МОТОР СО ЧИСТА БАКАРНА ЖИЦА
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА
ТЕЛО ИЗРАБОТЕНО ОД ИНОКС

Compare
Category: Tag:

Main Menu