ПОТОПНА ПУМПА (РАКЕТА) + СКЛОПКА

$221,28

Sold By: WelStore

In stock

Код: TWP515001-SB

МОЌНОСТ: 1500 W (2HP)
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
МАКСИМУМ ВИСИНА: 135 m
КАПАЦИТЕТ: 5m /h
ВЛЕЗ 1/4”
ИЗЛЕЗ 1/4”
МОТОР СО ЧИСТА БАКАРНА ЖИЦА
ТЕРМАЛНА ЗАШТИТА
ТЕЛО ИЗРАБОТЕНО ОД ИНОКС

Compare
Category: Tag:

Main Menu