полнач на усб

17,77 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TUCLI2001
напон: 20V
Излезна моќност: 5V / 1A 5V / 2A
Батеријата и полначот не се вклучени
Спакувано со кутија во боја

Compare

Main Menu