Полнач за 16.8V батерии

$5,11

Sold By: WelStore

In stock

Код: TCLI16071

Излезен НАПОН: 16.8V
Струја на полненње: 1.5Ah
Полни 16.8V 1.5Ah батерии за 2 час
Пакувана во кутија

Compare

Main Menu