Полнач за 12V батерии

$5,90

Sold By: WelStore

In stock

Код: TCLI12081

Излезен НАПОН: 12V
Струја на полненње: 1.5Ah
Полни 12V 1.5Ah батерии за 2 час
Пакувана во кутија

Compare

Main Menu