Пиштол за фарбање

120,00 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TAT10605
високо квалитетен пистол за фарбање
стандардна дизна: 1.3mm
ширина на млаз: 180-260mm
резервоар за боја: 600cc
Suitable for finishing coat,Professional for spray car.
со европски приклучоци, амерички конектор, Nitto конектор и италиански конектор.
работен притисок: 2.0bar
воздушни спецификации: 5-9cfm(141-253l/min)

Compare

Main Menu