пиштол за фарбање

49,20 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TAT11002
Стандардна млазница: 1,8мм
Ширина на моделот: 200-250мм
Капацитет на боја: 1000cc
Погодно за основна боја
Со Европски конектор, конектор САД, конектор за типот Нито и конектор за типот Италија.
Изборна млазница: 1,4-2,5мм
Работен притисок: 3-4bar
Контрола на воздухот: 4,6-7,1 см / мин (130-200l / мин)
Спакувано со кутија во боја

Compare

Seller Information

  • Store Name: WelStore
  • Seller: WelStore
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Main Menu